Крум крънка бънджи скок от Ники Кънчев

Алфредо Торес преподава хип-хоп, Крум скача с бънджи в „Ники Кънчев под наем”

Следващата седмица в „Ники Кънчев под наем” Алфредо Торес преподава хип-хоп, фолк певецът Крум скача с бънджи, а автомобилният състезател Румен Дунев помага на млада майка да почувства адреналина в шофирането.

Още в първия ден от следващата седмица Ники Кънчев ще сбъдне мечта. В понеделник ще бъде кулминацията на казуса „Търся работа”, в който 22-годишната Стефана ще отиде на първото си интервю за работа, след като премина различни етапи на подготовка и съвети. Какво обаче ще се случи и какви ще бъдат резултатите, ще видим в първия епизод на „Ники Кънчев по наем”. Зрителите ще разберат и какво представлява процедурата силанизиране на зъбите, защо и до кога тя е безплатна за децата в България и къде може да бъде направена.

Понеделник ще постави началото и на опреснителен шофьорски курс за 30-годишна майка на две деца, която не се е качвала на автомобил от 7 години. Във вторник към нейния казус ще се присъедини и автомобилният състезател Румен Дунев, който ще покачи скоростта и адреналина на изживяването. Продължава и борбата за ново начало на 39-годишната Диляна след химио- и лъчетерапията. В сряда тя ще разкаже за поредния удар на съдбата, стоварил се върху нея дни след като започва участието си в „Ники Кънчев под наем”. След внезапната загуба на съпруга си тя ще говори открито за болката и силата на човешкия дух и за това ще намери ли сили да продължи напред…

В сряда ще започне и най-новата рубрика в „Ники Кънчев под наем” – Работилницата на Ади. Всяка седмица чаровната помощничка ще дава идеи за това как сами да направим красиви и цветни неща. В четвъртък в предаването ще звучат хип-хоп ритми. Причината – детска танцова школа ще наеме Ники Кънчев, за да се подготви за световно първенство по хип-хоп и за да получи компетентен съвет от специалист в областта на уличните танци. На помощ ще се притече Алфредо Торес, който ще им покаже как да направят блестяща своята хореография. Ники Кънчев ще помогне и на преподавател в Софийския университет да превърне един скучен предмет като статистиката в грабваща вниманието и интересна за студентите дисциплина. В четвъртък млада майка ще потърси помощ да разреши свой козметичен проблем – петна по лицето, появили се по време на бременността.

Седмицата безспорно ще завърши екстремно – в петък не кой да е, а поп-фолк певецът Крум ще потърси Ники Кънчев, за да сбъдне свое желание – бънджи скок, с който да преодолее своя страх от високото. За кураж там ще бъде и неговата приятелка от детинство – бившата вокалистка на Deep Zone Project Йоанна. Какво е усещането да застанеш на ръба и как известният изпълнител ще се справи с това предизвикателство ще разберем в петък. Точно тогава 25-годишна счетоводителка ще се почувства като истински фотомодел. С помощта на стилисти и професионален фотограф, тя ще стане част от фотосесия и ще се превърне в истинска звезда за един ден.

„Ники Кънчев под наем” – всеки делничен ден от 15.30 ч. по Нова ТВ

Гледай видео запис от предаването онлайн – епизоди 36 – 40

Коментари (0)

Публикувано в на 28 ноември 2011 г.