Крум иска да пее английски поп-фолк – ОК, „Do It Baby“! /видео/


Крум с първо парче на английски

Крум е готов с английска версия на „Руска рулетка”. Песента носи заглавието „Do It, Baby”.

„Още, когато с композитора Калин Димитров обмисляхме как да представим най-добре парчето, решихме, че задължително трябва да има и английска версия, тъй като музиката е много подходяща. За мен е предизвикателство, но с помощта на автора на текста имаме като финал “Do It, Baby”, споделя Крум.

Интересен факт около песента е, че за реализирането й са използвани три студиа. Записите на българския текст са направени в студиото на Глория. В друго студио е осъществена английската версия, а смесването е дело на Pro-X.

Крум разкрива, че музиката не е писана за него, а за млад изпълнител, който впоследствие не стига до запис. След това Глория се спира на песента. „Когато я чух, казах на Калин Димитров да не я дава на никой друг, защото много я харесвам и искам да е част от моя репертоар. По стечение на обстоятелствата в крайна сметка дойде при мен”, допълва звездата на „Ара мюзик”.

„Do It, Baby” ще прозвучи за първи път пред публика на 20 август в Ловеч, където е поредното Sexwell парти в дискотека Old 1. Турнето на Крум и най-голямата верига секс магазини продължава с пълна сила, а все повече хора стават част от кампанията „Живей на сигурно” и приемат идеята за безопасен секс.

Коментари (0)

Публикувано в на 18 август 2011 г.