„Криза е“ – водеща на БГ Радио плете шал за награда

БГ РАДИО е готово за зимата – с най-дългия шал в ефир и Нова Година по бански!

БГ РАДИО стартира зимния сезон с две нови инициативи в ефир с едно предназначение – да направят студените дни по-забавни и топли!

От миналата седмица на сайта на радиото стартира регистрацията за играта Нова година по бански с БГ РАДИО, в която голямата награда за слушателите е да прекарат Нова година … по БАНСКИ – и то – в Египет! Всички регистрирани трябва да бъдат нон-стоп в готовност и при обаждане по всяко време на деня да вдигат телефона си с ключовите думи Нова година по бански с БГ РАДИО!

Томбола, която ще се изтегли на 10 декември от всички реагирали правилно и с точната парола, ще определи кой печели наградата. А тя е едноседмична ваканция, пълен пансион за двама, с организирано празнуване в новогодишната нощ и още много атракции в египетския курорт.

От 15 ноември в ефира на БГ РАДИО в предаването На път за вкъщи Гери започва да плете най-дългия шал, плетен в ефир! Пряко от студиото на БГ РАДИО русокосата водеща, освен да ви забавлява с тайните и любимите смешки на гостите си, ще плете шал в ефир!

Преди Коледа един слушател ще може да спечели уникалната плетка на Гери, ако успее да отговори на нейните заплетени гатанки в ефир.

Какви точно ще са условията слушателите да се стоплят със зимния шал, плетен лично и ръчно от Гери – слушайте всеки делничен ден от 16 до 18ч. в На път за вкъщи.

Виж секцията на БГ Радио в Slusham.com – слушай на живо и гласувай за радиото!

Коментари (0)

Публикувано в на 16 ноември 2010 г.