Кривошиева накриви фасона на Патрашкова – видео

Владимир Данаилов към Патрашкова: Лайно!

Кривошиева довърши Патрашкова: Като имаш дете, тогава ще ми говориш!

Нов скандал разтърси Къщата на „ВИП Брадър“ през уикенда. Актрисата Ирен Кривошиева и журналистката Кристина Патрашкова пак се репчиха в ожесточен женски спор.

Разправията им се състоя след мисията на Иван Ласкин. Актьорът трябваше да отгатва кой е авторът на цитатите, които „ВИП Брадър“ му прочита. Така се оказа, че Патрашкова е заявила: „Чисто луда жена, чисто луда. Тя е виновна за всичко, което се случва с това момче. Тя е толкова по-зле от него.“. Журналистката имаше предвид поведението на сина на Кривошиева Владо. В следствие бе агресивно нападната от Кривошиева.

„Ти имаш ли дете? Нямаш! Когато имаш, тогава ми говори“, разфуча се Ирен. Актрисата побесня от обвинението на Патрашкова, че е лоша майка. Не можеше да се примири и с факта, че журналистката е говорела зад гърба й.

Синът на Стефан Данаилов Владо също заби нож в гърба на Кристина, като злостно обяви, че не случайно Господ не й е дал потомство. Накрая я нарече „лайно“.

Ден по-късно, младият Данаилов се обърна директно към баща си Стефан в предаването „Карбовски – Директно“ с думите: „Тате, обичам те, извинявай, ако нещо съм направил!“.

Той разказа още, че всичко, което е сторил в Къщата е било, за да може да просвети „народа“, пише bliasak.bg.

Владимир Данаилов обвини Карбовски, че изкривява изказването му, че Стефан Данаилов не му е баща. С репликата той е искал да каже, че след като 20 години е бил в Америка и през това време е живял сам, отношенията им не можели да бъдат като на баща и син, а като на приятели.

„Не съм казвал, че Стефан Данаилов не ми е баща. Аз го чувствам като брат, защото за мен баща е този, който е вкъщи със семейството. Но иначе, винаги когато се видим ни е хубаво заедно“, каза Влади.

“Владо, уточнявай какво имаш предвид”, направи му забележка Карбовски. “Кой си ти, че да ме молиш какво да говоря”, настръхна Владо и добави: “Мартине, ти мажеш в жълтото”.

Ирен Кривошиева от своя страна заяви, че не е дошла във VIP Brother, за да си отмъщава на някого.

Насладете се на видео запис от скандала между Ирен Кривошиева и Патрашкова:

Частично е използвана информация на VsekiDen.com

Коментари (0)

Публикувано в на 8 октомври 2012 г.