Кривошиева гледа цигане и върти любов с оператор

Ирен Кривошиева живее с оператора на Елена Йончева

В ефира на «На кафе» актрисата разказа за първите си срещи – първата заради интервю с Люба Кулезич, а втората – в Непал

Актрисата Ирен Кривошиева представи новата си любов в ефира „На кафе”. Мъжът, с когото живее от няколко месеца, се казва Николай и за повечето светски журналисти е известен като оператора на Елена Йончева.

Николай и Ирен Кривошиева се запознават именно покрай неговата работа – преди три години той, заедно с Люба Кулезич, трябвало да снима интервю с Ирен в дома й. В този момент не знаел нищо за нея, само бил чувал името й. Дори смятал, че е манекенка. Когато обаче пристигат в дома на актрисата и разговорът между Ирен и Люба Кулезич започва, той разбира коя е тя, както и че има пет брака зад гърба си. Тогава спонтанно се запитал дали на жена с пет брака може да се вярва. В момента обаче тяхната любов е доказателство, че човек може да обори сам себе си.

Втората среща на Ирен и Ники също е странна – тя се случва чак в далечен Непал. „Той избяга чак в Индия за година и половина, но аз „случайно” отидох при него”, подхвърли през усмивка актрисата. Николай не скри, че връзката му с Ирен Кривошиева го кара да се променя всеки ден – да поставя на преден план чувствата си и да се освобождава от предразсъдъците, които обществото и възпитанието му е наложило. Ирен пък е доволна, че покрай любовта си с Николай за първи път мисли, докато обича. Тя призна, че в предишните си връзки се е хвърляла лудо – само е обичала и чак накрая е започвала да мисли, докато сега е различно.

Двамата разказаха и как заедно се грижат за 10-годишно циганче, което един ден Ники довел вкъщи. „Измихме го, изкъпахме го и то започна да идва често”, обяснява Ирен. Общуването им носи взаимна полза, защото докато те го учат на хигиена и му помагат с училището, той пък несъзнателно ги учи как да са свободни. На любовта й с Ники особено много се радва и синът й Владо (на снимката горе, с майка си) – може би поради факта, че двамата мъже имат много общи виждания за света.

Коментари (0)

Публикувано в на 7 май 2013 г.