Критикуват „Стъклен дом“ и „Шоуто на Слави“ в „Горещо“ с онлайн видео и снимки

Критикуват „Стъклен дом“ и „Шоуто на Слави“ в „Горещо“

Горещ анализ на телевизионния сезон

В последното си издание преди лятната ваканция предаването „Горещо” традиционно предлага на своите зрители анализ на изминалия телевизионен сезон.

Специален гост в студиото е Георги Неделчев – телевизионен анализатор, който дълги години правеше “мъжката библия” в България – списание “Плейбой” – и освен това е сочен за създател на Николета Лозанова.

“Аз съм се сприятелявал с повечето от моделите, с които съм работил – не ми е било толкова тудно, тъй като не са много хората, които познават достатъчно добре женската душа и женската психика…” – споделя Георги Неделчев и разказва за отношенията си с най-горещата плеймейтка.

Той анализира всички телевизии и телевизионни предавания от септември до сега.

“Мога да кажа, че си личи, че има криза – в това няма нищо изненадващо. Телевизиите все по-трудно оцеляват. Имаше едно разглезване, имаше едно разхищение на предавания, на пари, на бюджети. То имаше дори и прекалено голям бум на телевизии в България… Още малко ако така продължава затягането на коланите, наистина ще останат само по-стойностните неща… Според мен тази телевизионна критика не се прави някой да си вземе бележка – сценаристът на “Стъклен дом” да се научи как да пише. Това нещо се прави, за да може на читателя на едно издание – нещата, които винаги си ги е мислел, но няма подредбата на мисълта и дар словото на един журналист да го формулира по този начин – да му стане хубаво някой най-сетне публично, в голям тираж да каже: “Да, точно така е!”…

Турските сериали не са нещо, което аз ще седна да критикувам като нещо ужасно, което се случва. Българинът не е чак толкова глупав да гледа нещо, което няма никакви качества, защото някой му го натрапва…

За мен разочарование остава играта на Елена Петрова и Калин Врачански в “Стъклен дом”… За Елена Петрова мога да кажа, че нито една зрителка никога не се е идентифицирала с нейната героиня. Аз се басирам, че няма нито една жена в България, която да прилича на тази героиня дори с една своя клетка!”

Кое е най-успешното телевизионно предаване според телевизионния анализатор? И кой проект от малкия екран е най-големият провал? Какво мисли Георги Неделчев за турските и българските сериали? Кой според него е основният проблем на водещия на “Шоуто на Слави”? Кое от българските предавания е на световно ниво? Трябва ли България да продължи да участва в Евровизия? Коя е медията с изненадващо най-голямо развитие? И още: за първи път в ефир някой коментира и проф. Вучков.

„Горещо”, събота, 14 юли 2012г., 22:10 часа, Нова телевизия

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 13 юли 2012 г.