Кристина Агилера е по-BIONIC от всякога – новият албум е факт! с онлайн видео и снимки

Кристина Агилера е по-BIONIC от всякога – новият албум е факт!

BIONIC”– новият албум на Christina Aguilera от днес е на музикалния пазар

С 30 милиона продадени копия от своите албуми по целия свят и честта да бъде единственият артист на възраст под 30, включен в списъка на списание Rolling Stone за 100-те най-велики певци на всички времена, 5 пъти носителка на престижната награда Grammy, Кристина Агилера вече е постигнала безпрецедентен успех. След една година работа в студиото, Агилера е готова с многоочаквания си 4-ти студиен албум Bionic (RCA Records/Вирджиния Рекърдс) на 7 юни 2010. Първият сингъл от Bionic – взривяващото енергично парче “Not Myself Tonight”, продуцирано от Polow Da Don завладя буквално за дни радиоефира, а успехът му бе подкрепен и от скандалното видео към него.

Bionic включва песни, в създаването на които участва Агилера съвместно с цяла плеяда нашумели имена, между които Sia, Tricky Stewart, Polow Da Don, Le Tigre, Hill & Switch и Ladytron.

Агилера отбелязва: “Работата върху този албум с толкова много уважавани от мен талантливи артисти и продуценти бе наистина страхотно преживяване. Артистите, които подбрах за работата добавиха много и уникални нива в звученето на Bionic.  Идеята ми беше да се запозная с техния свят и това, което правят и да го комбинирам с моите виждания и звучене. Резултатът беше невероятен.”

Албумът включва също и баладата “Lift Me Up”, продуцирана и написана от Linda Perry. Bionic е отражение на възможностите на Агилера да достигне до нови нива, като използва гласа си по съвсем нов начин.

Агилера описва новия си албум като смесица от различни жанрове и музикални стилове, “Успях да изследвам и създам ново, секси усещане с помощта на електронните и вокални елементи и с вариращата тематика – от забавна до интроспективна. Развълнувана съм, че феновете ми ще чуят съвсем ново звучене. Това е нещо, което не мисля, че някой очаква.”

Bionic траклист:

1. Bionic

2. Not Myself Tonight

3. WooHoo

4. Elastic Love

5. Des Nudites

6. Love & Glamour (intro)

7. Glam

8. Prima Donna

9. Morning Dessert (intro)

10. Sex For Breakfast

11. Lift Me Up

12. My Heart (Intro)

13. All I Need

14. I Am

15. You Lost Me

16. I Hate Boys

17. My Girls

18. Vanity

В добавка към завършването на албума, който е записан изцяло в домашното й студио след раждането на първия й син, Кристина приключва с продуцирането на нейния първи филм, “Burlesque.” Филмът, в който участват и звездите Cher, Stanley Tucci, и Kristen Bell ще бъде на екраните в края на годината от ScreenGems.

Christina Aguilera – Not Myself Tonight Full Uncut Video

Снимки: Virginia Records / Sony Music Entertainment

Коментари (0)

Публикувано в на 9 юни 2010 г.