Криско захапа Фънки, Поли Генова с разбит нос – видео

Любен повлече Коцето Калки на елиминации в „Музикална академия“

Третият номиниран за изгонване е Нел

Вече са ясни тримата номинирани за изгонване участници от шоуто „Музикална академия“. С най-ниска зрителска подкрепа, малко над 2%, първи нарочен да се яви на елиминации е станалият вече скандално известен Любен. Той посочи като свой конкурент, с който да се яви на концерта, на който ще се бори за оставане, Коцето Калки. Това е ново условие на предаването – участникът с най-ниско одобрение на публиката има право да си избере един колега, срещу който да излезе на концерт. Неизвестният доскоро Любо си натрупа много негативи със заядливото си поведение, с твърде високото си самочувствие и пиянски запои.

Той, както и други изпълнители от формата, се оплакаха от недоброто озвучаване на концерта – не чували добре музиката от слушалките, поставени в ушите им.

Журито пък номинира за прокуждане от Къщата на академията новоизгряващата звезда Нел.

По ирония на съдбата, именно Нел, Любен и Коцето Калки заемаха последните три места в касирането според зрителския вот.

Най-сполучливо на концерта се справи Поли Генова. Тя отвя всички останали участници с изпълнение на песента на Пинк – „Опитвай“. Тя не само, че прекрасно представи това парче, ами спечели и най-висок зрителски вот.

Поли бе боец – на сцената неочаквано се вдигна твърде много прах, който обаче не попречи на певицата да довърши песента. На всичкото отгоре, по средата на изпълнението Поли удари носа си с микрофона, в следствие на което потече кръв.

Петя Буюклиева шашна всички с изпълнение на песен на Лейди Гага. Тя втрещи зрителите и журито на „Музикална академия“, появявайки се в неприсъщ за нея стайлинг. Вместо стърчащите на всички страни кичури, боядисани в различни цветове, тя демонстрира руса прическа с букли и бретон. Певицата изглеждаше по-скоро гротесково, жалко и смешно, което й отреди едно от последните места в класирането.

Петя отнесе критики от участниците в риалити формата заради външния си вид. Някои от тях дори не се притесниха да я нарекат очи в очи „папагал“.

Криско също бе на ръба на елиминациите. Бе очевидно, че не се е постарал особено много за представянето си. В началото на шоуто влезе в лют спор с Фънки. Отраканият рапър се изрепчи, че не му пука какво говори журито – кариерата му не зависела от Фънки. Криско смята, че шоуто не е вокална академия, а „Музикална академия“, съответно не се налага да е отличен певец.

Шоколадовата Прея предизвика дебат не за пеенето, а за килограмите си. Отново Фънки беше най-активен и я подкрепи с думите: “Папкай си и пей като звяр. Колкото по-едричка, толкова повече маса и къртене на глави”.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Частично е използвано инфо на VsekiDen.com

Коментари (0)

Публикувано в на 5 октомври 2013 г.