Криско се пъха в пръстите на папата

Криско оскърби папата! Рапърът се гаври с Библията, за да се продава (СНИМКА)

Бившият рапър Криско прекали в опитите си да се покаже като нещо велико. Огромното самочувствие на ниския габровец обаче му играе все по-лоша шега.

Той представи книгата си, за която не спира да говори от месеци. Опитите му да я рекламира застигнаха дори… папата.

Изпълнителят на „Базука“ се похвали с колаж, на който главата на Римокатолическата църква държи не Библията, а книгата му „Пътят нагоре“, пише Secret.bg.

През последната година Криско неведнъж избиваше комплексите си, залагайки на „огромния“ си полов орган. Кристиян често изтъкваше, че дори трябва да си го намали. Запознати обаче са категорични, че на негово място не биха се хвалили с подобна „мъжественост“.

Междувременно самите фенове на Криско се възмутиха от въпросния колаж с папа Франциск, а от реакциите им в страницата на изпълнителя във „Фейсбук“ стана ясно, че няма да се прежалят 15 левчета, колкото е цената на томчето. „Много грубо! Криско, знаеш ли групата „Обратен ефект“, питат риторично ползватели на социалната мрежа.

„Не може папата да държи книгата на един таласъм, който в началото правеше песни с възможно най-скандалните текстове само и само, за да привлече внимание върху себе си. И който сега вече не ги прави онези „амфетаминови трагедии“, а премина на „лъскавите“ поп „индулгенции“, коментират още потресени от гаврата с Франциск хора.

Коментари (0)

Публикувано в на 12 ноември 2017 г.