Криско към Мис България: Ще спиш ли с мен?! /смях/ с онлайн видео и снимки

Криско към Мис България: Ще спиш ли с мен?! /смях/

Лео Бианки замести за ден Бареков в „Гореща точка“ по ТВ7. Шегаджията покани Криско и Мис България 2012 в студиото, а в непринудената атмосфера лафовете и бисерите валяха ежесекундно.

Преди Криско да влети в студиото и да стане весело, Габриела Василева, носителката на титлата Мис България 2012 съобщи, е предизвикала фурор в Лондон. Там тя прекара един месец, за да усъвършенства английския си. Габриела разказа, че докато не знаели коя е, в езиковата школа я приемали както всички останали, но след като разбрали, че е Мис България, познати и непознати започнали да се снимат с нея, да й искат автографи и да се държат с нея като със специален човек.

Облечена в дрехи на VERSACE, Габриела Василева сподели пред Лео, че това е последното й интервю преди заминаването й за Китай, където в рамките на месец ще се проведе конкурсът „Мис Свят”. Финалът на конкурса ще е на 18 август и се очаква да бъде наблюдаван от над милиард зрители. „Внимавай да не се върнеш с гадже китаец”, предупреди италианецът нашата мис.

Габриела беше лежерно ухажвана от Криско, другият гост в студиото на „Гореща точка”, като рапърът се опита да й зададе коварен интимен въпрос – „Ще спиш ли с мен, ако станеш Мис България… т.е. Мис Свят : ) „, но беше своевременно порязан от водещия Лео. В последствие пък печената сладурана съобщи, че има гадже, а Криско тръгна да се отмята от похотливия си подход.

Криско обяви, че е завършил втория хит на Дивна и е сигурен, че се е получил по-добре дори от „Ти не можеш да ме спреш“. В момента младата 15-годишна звезда Дивна разучава парчето и му се радва, съобщи рапърът. Той обаче се направи на „ударен“ и не пожела да каже къде живее – така не успяхме да разберем дали се е позамогнал от правенето на хитове.

Гледай видео запис тук или тук:

Коментари (0)

Публикувано в на 13 юли 2012 г.