Криско или „козе вибрато“ Поли Генова – кого да елимиринат?

 Криско, Поли Генова и Мария Драгнева на елиминации в „Музикална академия“

Прея се изкачи на върха във вечерта на рока

В нощта на рока в  МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ  зрителите  класираха  шоколадовата Прея на първо място за изпълнението на  песента Piece Of My Heart на Janis Joplin. Представянето  й  завърши със скок в публиката, която успя да я хване и върне на сцената, което предизвика бурни овации. Журито беше единодушно, че това без съмнение е най-доброто изпълнение за вечерта, а Фънки дори се усмихна. Прея ще разполага с най-високия седмичен бюджет от 4000 лв.  и ще има право да говори по телефон от академията.

Криско загуби вечерта  с 3,49% от зрителския вот и отива на елиминации. Той  изненадващо посочи  за свой конкурент Поли Генова и се  мотивира  с това, че  тя е толкова добра, че  това е единственият начин да я видим елиминации. Третият, който ще се бори за оставане в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ е Мария Драгнева, на която Фънки честно каза, че категорично не става за рок.

Криско пя “Колело” на P.I.F. За пореден път си размениха любезности с Фънки, който му каза, че това което е чул и видял на сцената е кошмарно, а Криско  му  отвърна като  подари шапка с автограф за дъщеря му с марката РСПКТ. Нецензурни епитети бяха използвани от Фънки по адрес на оригиналните изпълнители на „Колело“ и творението им.

Поли Генова  представи парче на Милена с нестандартна сценична постановка като всички от балета бяха с маски  Аnonymous. За първи път тя бе тежко критикувана от  Фънки с думита “козе вибрато”.

Етиен Леви  се появи с  развята графитено тъмна коса и тениска с череп и изпълни  парчето на Billy Idol – Speed.

Кичка Бодурова също изнена със своя стайлинг. Тя влезе на сцената предизвикателно обута в жартиери и чизми, водейки на каишка мъж. Фънки не се сдържа и я поздрави за тоалета, но я критикува за изпълнението като каза, че гласът й е твърде  груб и тежък за песента на  Shania Twain- I feel like a woman.

Във вторник на елиминациите на сцената ще се конкурират само  млади изпълнители, кой от тях ще си тръгне предстои да видим в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ поTV7.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 21 октомври 2013 г.