Кримката „Военни престъпления” продължава само по bTV Cinema

Четвърти сезон на „Военни престъпления” тръгва на 21 май премиерно по bTV CINEMA!
Оригинално заглавие: Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
Първа дата на излъчване: 21-ви май, петък, 22:00 часа
Повторение: 24-ти май, понеделник, 18:00 часа
Eкшън, САЩ, 2003 г.
Режисьор: Доналд Белизарио, Дон Макгил

Участват: Марк Хамън, Майкъл Уедърли, Поли Перети, Шон Мъри, Дейвид Макколм, Брайън Дитсен, Роки Керъл и др.

Дългоочакваният четвърти сезон на криминалния сериал „Военни престъпления” тръгва премиерно за България на 21 май от 22 часа по bTV CINEMA! Епизодите ще се излъчват от понеделник до петък от 22 часа, повторенията са в първите пет дена от седмицата от 18 часа.

«Военни престъпления» е секващ дъха екшън за приключенията на екип от професионални спецагенти към Морското бюро за разследване на престъпления във Вашингтон. Основната им мисия е да разследват престъпления, извършени във флота или при които са пострадали моряци и които представляват заплаха за цялата страна.
Начело на разследващата група е суперагент Лерой Гибс. Понякога той е готов да пренебрегне строгите букви на кодекса, за да разкрие престъпника. Негови партньори са Кейт Тод, бивш агент на тайните служби и Антони Деноцо, инспектор от отдел „Убийства” с изключителен инстинкт и богат опит, натрупан по улиците на Балтимор докато е бил полицай.

С изключителна вещина в разследването се включват и експертката по съдебна медицина (по съвместителство и ослепителна красавица, надарена с изумително чувство за хумор) Аби Скиуто, и д-р Доналд (Дъки) Малард, който след всичко, през което е минал е почти библейски мъдрец. Тимоти Макги пък е виртуозният IT специалист.
Отборът на Гибс в повечето случаи работи под прикритие, ежесекундно рискувайки живота си в името на общата цел – сигурността на страната. Особеност на сериала „Военни престъпления” е, че в него няма второстепенни роли. Всички персонажи са разкрити детайлно, образите са динамични, личностите – харизматични, така че удоволствието от гледането на поредицата е напълно завършено.

24 са епизодите на четвъртия сезон на „ Военни престъпления”. В момента в САЩ тече седмият сезон на сериала – стартирал е на 22 септември миналата година и ще завърши на 25 май тази година.

Поредицата се снима в Санта Кларита, Калифорния.

Общо епизодите във всички сезони на „Военни престъпления” са 160. Общата им продължителност е 6880 минути. Ако човек реши да ги изгледа без да напуска мястото си пред телевизора, ще са му необходими  4 денонощия, 18 часа и 40 минути.

Режисьорът Доналд Белизарио е и режисьор на поредицата „Военна прокуратура”

В ролята на Лерой Гибс е Марк Хамън. Той е роден на 2 септември 1951 г. в Бербанк, Калифорния. Участвал е в „Страх и омраза в Лас Вегас”, „Шантав петък”, сериалите „Западното крило” и „Военна прокуратура”. Хамън е и сред продуцентите на „Военни пректъпления”.

Коментари (0)

Публикувано в на 10 май 2010 г.