Крика, Дичо и адреналинка се забавляват в грандиозен фитнес с онлайн видео и снимки

Крика, Дичо и адреналинка се забавляват в грандиозен фитнес

На спортуващите компания направи и Любен Дилов – син

Любен Дилов, Дичо, адреналинката Жана и Митьо Крика бяха сред гостите на откриването на „F.D. Health Club”, намиращ се в сградата на „Кемпински-хотел-Зографски”.

Те бяха и първите, изпробвали ултрапрофесионалните американски фитнес уреди „Life fitness”, с които е оборудвана просторната зала.

Гостите на Петър Лашов опитаха специалните енергийни, протеинови, тонизиращи и възстановяващи напитки, с които спортуващите ще могат да се подкрепят по време на тяхната тренировка.

Ново фитнес меню за преди и след тренировка ще предлага намиращото се в непосредствена близост в същия хотел заведение „Буда Бар Приве”.

В отделна зала за спининг, тае бо и йога, обучавани в чужбина инструктори ще се грижат за тонуса на предпочитащите динамични спортове под звуците на увличаща музика.

Любимият на голяма част от родните звезди фитнес е изцяло реновиран, с нова аспирация, бани, уреди и интериор. Спортуващите ще получават на стандартни цени 5-звезден фитнес и обслужване от 07 до 23 часа. На тяхно разположение по време на тренировката безплатно ще бъде както подземният, така и централният паркинг на хотела.

След около месец ще отвори врати и най-големият хотелски басейн и спа-центърът в комплекса. По същото време на „Ангел Кънчев” № 31 ще бъде открит и фирменият магазин на световноизвестната спортна марка „Евърласт”, която догодина ще навърши 100 години. Нейният собственик Алесандро Бастали, дългогодишен съдружник на Джани Версаче, посети страната ни по повод представянето на луксозната марка часовници „Бути” в края на септември.

Коментари (0)

Публикувано в на 27 октомври 2009 г.