KREATOR и компания „колят“ метъл копелета за 33 лева в София с онлайн видео и снимки

KREATOR и компания „колят“ метъл копелета за 33 лева в София

KREATOR, MORBID ANGEL И NILE с общ концерт в София на 19 ноември

Общо четири екстремни групи ще разтърсят зала “Христо Ботев” с най-бруталния концерт тази есен

Loud Concerts и ArtBG обяват един от най-екстремните концерти тази есен – съвместен лайв на немските thrash ветерани KREATOR и две от легендите на американския death metal – MORBID ANGEL и NILE. Концертът ще се проведе на 19 ноември в столичната зала “Христо Ботев”.

Метъл събитието е част от предстоящото общо Европейско турне на трите банди, което за щастие на родните фенове на тежката музика няма да подмине България.

KREATOR и MORBID ANGEL ще са ко-хедлайнери на метъл лудницата, а преди тях на сцената на зала Христо Ботев ще се качат NILE и калифорнийските трашъри FUELED BY FIRE. Още преди да се е състояло, турнето вече предвещава да остане в историята на метъла.

Концертът на 19 ноември ще е първото гостуване на MORBID ANGEL в България. Американските death легенди обещават да представят пред родната публика убийствен сет от всички Morbid Angel класики от албуми като „Altars of Madness“ и „Covenant“.

Немските thrash герои KREATOR наскоро издадоха един от най-силните си албуми “Phаntom Antichrist” и ще го представят пред българскаата публика на концерта тази есен. Предстоящата касапница ще е четвъртото им гостуване на родна земя.

Билетите за концерта на KREATOR, MORBID ANGEL и NILE влизат в продажба от днес в мрежите на Ticketstream.bg и Eventim.bg. Местата, от които ще могат да бъдат закупени са магазините на Office 1 Superstore, TBI credit, Germanos, Multirama, Пикадили, Техномаркет, Public, бензиностанции OMV, M-Tel, На Тъмно и други, както и онлайн на www.ticketstream.bg и www.eventim.bg.

Промоционална цена – 33 лв.

Коментари (0)

Публикувано в на 4 юли 2012 г.