Край на Сега и завинаги – финал, последни епизоди

Финалът на „Сега и завинаги” въздава справедливост за главните герои на сагата. Нур и Иит се женят, Иджлял лекува разбита психика с помощта на Фърат, а Айтюл посяга на живота си. Преди това обаче се налага да преживеят още изпитания и взаимоунищожителни конфликти.

Фатих иска ръката на Нур, а Елмас – нахлува в дома на любовника си с оръжие в ръка. Тя прострелва Джахид, за да получи сина си, а братовчедка й връща пръстена. Елмас търси помощ от Иит. Той се обажда на съперника си и Нур. Всички отиват в полицията. Там Иит дава благословия на Нур да продължи живота си без него, защото уважава Фатих. Назан е доволна от случилото се – смята че ще получи Аслан безпроблемно на делото.

Иит и Фатих съветват освободената Елмас да се успокои, за да върне сина си. Нур приема да се омъжи, но казва на годеника си, че ще му бъде другарка. Сърцето й обаче ще принадлежи на Иит. Елмас се опитва да спре братовчедка си. Нур обаче иска да продължи живота си в Германия. Иджлял напада съперницата си в „Сега и завинаги”. Нур й казва, че ще замине далече и й прощава. Иджлял обаче не й дава прошката си.

Айтюл ги чува и иска да знае дали дъщеря й вярва на историята с Фикрет. Иджлял не се интересува, щом съдът е оправдал Нур.

Назан иска да избяга със семейството, което открадна от Елмас, но той не се съгласява и приема срещата с майката на сина си. Ямур казва на Ярен, че няма да приеме отново Емин. За срещата с адвокатите Елмас се проявява с брат си. Емин не издържа и посяга на Джахид, което може да създаде проблеми в делото. Ямур научава, че Нур ще се жени. Отива да се види с Емин, за да спрат братовчедка му.

Фърат предупреждава Иджлял, че майка й крои нещо опасно. Тя се опитва да заблуди Иит, че я преследва маниак. Бившият й мъж обаче я съветва да задържи щастието, което й дава Фърат. Айтюл превежда пари на Фикрет, с която има уговорка да елиминира Нур.

Джахит се връща и чува думите на жена си, която провокира Назлъ да продължава да лъже и да изкарва Елмас опасно луда. Гони Назан и отива при любовницата си. Връща й бебето и с момиченцето искат прошка.

Емин и Ямур принуждават Нур и Иит да се срещнат в ресторант. Двамата се сдобряват, но на връщане Айтюл заплашва младата жена с пистолет. Лелята на Иит разбира, че престъпленията й са разкрити. Опитва да убие Нур, но куршумът попада в Иит. Айтюл се прощава с дъщеря си и се самоубива.

Историята на „Сега и завинаги” приключва три месеца по-късно. Фърат отива в психиатрична клиника, където се лекува Иджлял. Обещава й след като се поправи да заживеят заедно с Мерт. В дома на Нур има сватбено тържество. Ямур се появява с Емин, Ярен – с нов приятел. Джахид увещава Елмас да си дадат нов шанс и я кани на пикник с Назлъ и бебето. В края на серията Нур и Ит се женят.

Гледай онлайн – тук, тук или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (2)

Публикувано в на 12 април 2018 г.