Красива немска овчарка играе в „Стани богат“, но идва НАП

Преподавател, физик и НАП в „Стани богат” тази седмица

„Красива немска овчарка” – така определя себе си първата участничка, която ще седне на стола на богатството в сряда вечер, 30 март. Лидия Катрова е преподавател в медицинския университет в София, обикаляла е из целия свят, а най-важният урок, който е запомнила от пътуването си до Америка, е да не се качва в различно от жълто такси. Ще разберем и защо на въпроса „Коя сте вие?”, тя отговаря „Аз съм красива немска овчарка”…

Вторият гост на Ники Кънчев в сряда ще бъде Мирослав Стефанов от Велико Търново. Като публичен изпълнител в Националната агенция по приходите, той ще се опита да си тръгне от шоуто с колкото се може по-голям приход. Също като първата участничка, Мирослав обожава да пътува и да посещава нови места заедно със семейството си, а когато не е на път и има време – се посвещава на боулинга.

В последния ден на месец март гости в студиото ще бъдат директор и заместник – директор. Първи на стола на богатството ще седне Николай Ямалиев – той е на 31 години, роден е в Украйна и работи като директор в компания, занимаваща се с инвестиционна и брокерска дейност. Преди да започне да отговаря на въпросите на Ники Кънчев, той ще сподели впечатленията си от свое пътуване до Бахрейн.

Веднага след него в студиото ще влезне заместник – директор само че не на фирма, а на училище. Венелина Николова е преподавател по физика и членува в Съюза на физиците в България. С физиката е свързан и най-щастливият момент от живота й – посещението в най-голямата световна лаборатория по физика в Церн.

Желаещите да участват в най-популярната тв игра могат да заявят това на кратък номер 1583 и sms с текст „tv”. На сайта www.stanibogat.tv  има още полезна информация.

Коментари (0)

Публикувано в на 29 март 2011 г.