Красавците Лияна и Офир Коен въртят „Забранена любов“ – видео с онлайн видео и снимки

Красавците Лияна и Офир Коен въртят „Забранена любов“ – видео

Лияна направи дует с най-актуалната израелска звезда – Офир Коен

Гледай видеоклипа онлайн

Очакваната с голям интерес премиера на дуетната песен на Лияна и Офир Коен – „Забранена любов” се завъртя в ефира на Фен ТВ на 2 юли 2012 г. Израелският певец е и автор на музиката на песента, аранжиментът е на dj Роско, а българската част от текста на парчето е дело на Росен Димитров. Песента има и английска версия, както и мейкинг към клипа, към който вече има проявен интерес от израелската телевизия.

Видеореализацията на „Забранена любов” е на режисьора Николай Нанков, а за място на снимките е избрано студиото на UFO в Долна Малина.

Самият Офир останал много впечатлен от работата и от професионализма на българския екип, които от своя страна също не пестят суперлативи за него.

Основната идея на ефектния видеоклип е да пресъздаде силните чувства, които бушуват между двама влюбени и как любовта може дори да твори чудеса.

Лияна се появява като сън-спомен на лирическия герой (Офир) и успява да го върне отново към живота. Двамата показват завиден артистизъм в разиграването на сюжета, който определено ще изненада приятно почитателите на изпълнителите. За уникалната визия на Лияна в клипа заслуга имат гримьорът Мис Бони и коафьорът Жоро Петков.

Сътрудничеството между певците ще продължи и след първата им обща песен. Изпълнителят, очарован от красотата и таланта на Лияна, вече е обещал да напише песен специално за нея. Освен певец, той е и утвърден композитор от каталога на музикалния издател Media Men Group/ Мюзик Медия Груп България, като вече е създал три песни и за една от най-известните израелски певици Сарит Хадад=

Освен колеги, Офир и Лияна са успели и да се сприятелят по време на няколкото дни, прекарани заедно. Той дори вече покани звездата на „Сънни мюзик” заедно с братовчед й Константин да му гостуват в Израел.

Коментари (0)

Публикувано в на 3 юли 2012 г.