Кралицата на интернет пуска предаване за грим с онлайн видео и снимки

Кралицата на интернет пуска предаване за грим

TLC показава невероятния свят на козметиката

Световноизвестната гримьорка Клио Заматео разкрива тайните на перфектния грим в премиерното предаване „Гримьорката Клио”

На 4-ти август в 17.20 часа TLC ще представи най-новото си премиерно предаване „ Гримьорката Клио“. Поредицата изследва прекрасния свят на гримовете. Във всеки епизод Клио показва на две жени как да се гримират професионално, да скриват малките несъвършенства и ги учи как да сътворят перфектната визия за специални поводи. Клио също така ги учи как да изглеждат по-добре, използвайки домашно направени  кремове по природо съобразни рецепти. Разкривайки своите тайни, Клио експериментира с различни видове грим и демонстрира как жените и зрителите да намерят подходящата визия за себе си.

За Клио:

Дата на раждане: 15 Ноември, 1982, Белуно

Националност: италианка

Практикува от 2008

Позната като: гримьор

Позната в интернет като ClioMakeup

YouTube канал: https://www.youtube.com/cliomakeup

Web-site: http://cliomakeup.com/

Още като малка Клио открива своята страст към цветовете и триковете, пораствайки нараства и нейната страст. Тийнейджърските си години тя прекарва между Италия и Германия. В Милано през март 2006 среща Клаудио по време на курс по дизайн в Европейски института по видео дизайн. Тогава пламва тяхната любов, която води до брака им.  След завършване на дипломната си работа в ЕИД през май 2007 заедно с партньора си Клио се премества в Ню Йорк, където учи Дизайн на грим и грим.

Началото е поставено с регистрацията на Клио в Youtube и създаването на канала ClioMakeUp, където тя все още проявява креативността си във всякакви видео уроци. Скоро след създаването на канала Клио се превръща в „Кралицата на интернет”. В момента сайтът ѝ има хиляди посещения на ден и повече от 300 учебни материали. През октомври 2009 беше издадена първата ѝ книга за грим.

Коментари (0)

Публикувано в на 26 юли 2012 г.