Кралицата е гола! Докосни Десислава в Mr. Big

ДесиСлава показва нещо BIG и разказва кой е нейният Mr. Big

На 20 декември на пазара ще се появи ново мъжко списание. Звездата, която ще зарадва мъжките (и не само) очи от корицата на първия брой на Mr. Big е фолк иконата ДесиСлава.

Mr. Big е името на най-новото мъжко списание, което след броени дни излиза на пазара. Луксозното издание ще е предназначено предимно за мъже, но издателите обещават да завладее и нежните им половинки. Името е заимствано от „Сексът и градът“, където Mr. Big е английският вариант на Тузара – възлюбеният на Кари Брадшоу.

Списанието ще заложи именно на качествата на Тузара – разкрепостен, красив, интригуващ, интелигентен, съблазнителен.

Mr. Big ще предложи на читателите си цели 100 страници. Това го прави явен конкурент на всички други подобни списания. Във всеки брой авторите обещават три спиращи дъха еротични фотосесии, интервюта с най-интересните жени и мъже на България, секс-съвети от най-откровените и атрактивни дами, много спорт, автомобили и нови технологии, мода и любопитна информация, пише в lifestyle.bg.

Издателите залагат на умопомрачителната ДесиСлава за първа корица. В откровено интервю тя разказва кой е нейният Mr. Big. А още по-откровено показва част от прелестите си в специална фотосесия за пилотното издание на списанието.

Инфо: BLife.bg

Коментари (0)

Публикувано в на 16 декември 2010 г.