Кралица на Света – България 2010 (ВИДЕО) – с Джина Стоева, Ивена, Бони! с онлайн видео и снимки

Кралица на Света – България 2010 (ВИДЕО) – с Джина Стоева, Ивена, Бони!


Кралица на Света – България 2010

Победителката Елена Рашева – Кралица на Света – България 2010 ще представи България на престижния международен конкурс „Кралица на Света„, който ще се проведе през декември в Германия, на комплекса Нюрбургринг – известен като „Зеленият Ад“ на Формула 1.

Кралица на Света – България 2010“ се провежда с благотворителна цел под мотото „Красотата ще помогне на децата“. Събраните средства ще бъдат предоставени на Дом за сираци „Св. Николай“ в Нови Хан.

Отец Иван е създателят на приюта за бездомни майки и деца. На конкурса „Кралица на света – България“ бяха събрани средства за този дом, но те никога не достигат. Който иска, може да се свърже с него на тел. 0889 53 98 74 или на 0886 85 29 50 и да помогне с каквото може – дрехи, храна, пари. Дайте каквото не използвате, или ако имате възможност, подпомагайте ги с някакви пари, приятели.

На конкурса бе представена новата песен „Ангелите на земята“ на Дони Василева, посветена на децата сираци. В подкрепа на каузата с изпълнения се включиха и изпълнителите Джина Стоева, Ивена и Бони.

Инфо и видео: BiNet.TV

Коментари (1)

Публикувано в на 16 ноември 2010 г.