KRAAK & SMAAK ухаят на електро с приятен фънки вкус в София!

Kraak & Smaak отново ще взривят сцената на Sofia Live Club

30.10.2010 , 22:59 часа

През октомври тази есен, нощният живот на София ще надмине всякакви очаквания. На 30-ти октомври холандското трио KRAAK & SMAAK пристигат отново на българска земя, за да взривят най-добрата сцена за жива музика в България. Подкрепени от фънкарите – диджей Мартен и диджей Илко вечерта се очертава връх сред върховете.

Heineken, Ван Гог и KRAAK & SMAAK – това са трите най-важни неща, които трябва да знаете за Холандия… Така обичат да се шегуват холандците, определящи музиката си като „ електро, но фънки с приятен вкус”.

Макар, че стартира като студиен проект на най-добрите холандски продуценти, диджеи и изпълнители – Oscar de Jong, Wim Plug и Mark Kneppers, днес KRAAK & SMAAK е нарицателно за едни от най-предпочитаните диджеи и то не само в Европа. Сетовете им варират успешно и енергично между денс, фънк, брейк бийт, хаус, минимал и дръм енд бейс звученето или за кратко, както каза един от основателите пред българска публика миналата година – „ Много фънки, но не само „!

Обиколили най-големите световни столици, фестивали, концерти и станали част от европейското турне на FAITHLESS , днес култовите диджеи са отново на наша територия, за да ни запознаят с парчетата от новия си албум и зашеметят с техния „old school” професионализъм.

Билети: на предварителна продажба 10 лева, на място в деня на събитието 15 лева.

Повече за КRAAK & SMAAK може да видите на:

www.kraaksmaak.com

www.myspace.com/kraaksmaak

Kraak & Smaak – Squeeze Me (OFFICIAL VIDEO HQ)

Коментари (0)

Публикувано в на 4 октомври 2010 г.