Койна Русева като Милица в Скъпи наследници

Градска жена, за която връщането на село е равносилно на социално самоубийство – в тази роля ще видим Койна Русева в най-мащабния тв проект родно производство „Скъпи наследници“. В сериала, който bTV ще излъчва всеки делник от 18 ч от 15 януари, актрисата ще сложи шапката на Милица – разведена и амбициозна бизнесдама, която се завръща в родното си село заради голямото наследство, което баща й оставя на цялата фамилия. „Една кучка, която никой не може да понася, ходи с големи шапки и по токчета на калдъръмите“ – така Искра Донова описа героинята на колежката си. Самата тя ще скочи в кожата на местната кръчмарка в специално изграденото за нуждите на продукцията село Бели Вит.

„Когато видят отбора на комичните образи – Георги Кадурин и Валентин Танев, зрителите веднага ще се влюбят, разкошни са и двамата“, категорична бе Русева пред bTV, като допълни, че селският живот не й е бил чужд по време на снимките, защото баба ѝ и дядо ѝ, при които е прекарвала летата си, са живели точно по този начин.

Сюжетът на „Скъпи наследници“ ще се завърти около семейство, което е заставено от своя „патриарх“ да живее заедно в рамките на година в Бели Вит. Идеята е никой от тях да не напуска селото за повече от 12 часа. Ако за този период се научат да оцеляват въпреки различията си и в близост до природата, те ще си разделят наследство от 1,2 милиона евро.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Агенция Монитор

Коментари (0)

Публикувано в на 15 януари 2018 г.