Кой за кое „парче“ гласува на изборите? Гледай по „Нова“!

Класацията на нацията – само в изборния ден и само по „Нова телевизия”

На 5 юли „Нова телевизия” залага на супер успешния си експеримент „Господари на изборите”

Това е много важно класиране – класирането на песните, които ще слушаме през следващите 4 години… И, както обикновено, зрителите на „Нова телевизия” ще имат привилегията първи да научат това класиране – кой музикален стил предпочитат българите, коя група каква песен ще ни запее и на колко гласа. Всяка аналогия с политиката си остава за ваша сметка!

По тези и по още 1000 въпроса в студиото ще разговарят с трима доказани „музиковеди”: собственикът на „Дарик” Радосвет Радев, който е доста „радосветнат” за музикалните препочитания на нацията, Нидал Алгафари – един от композиторите на червени евъргрийни, и Георги Лозанов – медийният експерт, чието мнение винаги тежи.

Както вече знаете, трима български политици – Петър Курумбашев, Мартин Заимов и Владимир Каролев, ще съблекат партийните си костюми и ще застанат пред камерите на „Нова телевизия” като звездни репортери на 5 юли. С микрофон в ръка те ще разговарят с героите на вечерта, ще атакуват партийните щабове, ще се включват на живо в програмата от всяка точка на НДК, където е интересно.

В кои щабове ще ликуват и в кои ще стискат зъби? Какви ще са шансовете за съставяне на правителство? Кой ще е следващият министър-председател на България? Не пропускайте Великолепната тройка – Курумбашев, Заимов и Каролев. Началото е минути преди 17:30 ч.

Водещ на изборното студио в „Нова телевизия” ще бъде Ники Дойнов, а в студиото в НДК – Цветанка Ризова.

В изборната вечер „Нова телевизия” залага и на супер успешния си експеримент, който на 7 юни събра рекорден брой зрители пред малкия екран. „Господари на ефира” ще направи 6 включвания на живо. Екипът на шоуто е подготвил специални пародии на предизборни клипове, скечове, в които ще видим прогнозите на социолозите, обилно гарнирани с чувство за хумор. Очакваме и специални включвания от ЦОМБИ и ЗОМБИ. Какво обаче се крие зад тези абревиатури, ще разберем едва на 5 юли.

Естествено, ще се позабавляваме и със специална селекция от гафове на партийни лидери и кандидат-депутати. Редовните рубрики в шоуто „Като две капки боза” и „Гледам и не вярвам на ушите си” също ще претърпят политическа трансформация.

Водещи в „Господари на изборите 2” отново ще бъдат Мария Игнатова, Димитър Рачков и Васил Василев – Зуека.

Коментари (0)

Публикувано в на 3 юли 2009 г.