Кой яде микрофона на Преслава в „Гласът на България“?

Професионалният опит срещу жаждата за победа на всяка цена – от 20:30 часа  в „Гласът на България” по bTV

Вокалните битки продължават да изправят един срещу друг талантливите съотборници от „Гласът на България”. На ринга ще се сблъскат рутината и сигурността, които дава професионалният опит, срещу огромния хъс и жаждата за победа на всяка цена. Коя ще бъде печелившата стратегия зрителите ще видят от 20:30 часа по bTV.

В третия вокален двубой Вики, Данчо Караджов и Миро вече нямат право да „откраднат” талант от чужд отбор и единствено Преслава остава надеждата за талантите, които са застрашени да отпаднат от шоуто. Това прави битките още по-решаващи и една от заканите, които си дават един на друг участниците го доказва: „Ще изям микрофона, кабела, дори нейния микрофон“ .

В новия епизод предстои неочакван в стилово отношение вокален двубой в отбора на Данчо Караджов. Кое изпълнение ще накара фронтмена на „Сигнал” да стане на крака и каква е причината Миро за първи път от старта на битките да поздрави един от треньорите в „Гласът на България” зрителите ще видят на 25 март, понеделник, от 20:30 часа по bTV.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 25 март 2013 г.