Кой разплака децата в „Парична клопка“!! А ти – по секс шопове?!

Две семейства харчат със замах по 10 000лв., други две не смеят да надхвърлят 3 000 лв. по PRO.BG

От жестове на благотворителност, през нуждата да нахраниш бедното си семейството до посещение на сексшоп се лутат четири семейства в поредните два епизода на „Парична клопка” тази седмица

Четири напълно различни истории и четири напълно различни семейства ще премерят сила тази седмица в поредните две издания на предаването „Парична клопка” по PRO.BG.

Във вторник, точно в 19.45 часа, едно срещу друго ще се изправят семействата Георгиеви и Миланови. Освен по броя на членовете във всяко семейство – 4, двата „отбора” си приличат и по това, че са готови да изхарчат всичките 10 000лв. като се отдадат на удоволствието да се забавляват.

Резултатът – семейство Миланови, ръководени от танцьорка и шофьор, купуват памперси и играчки на стойност 2 000лв., които са дарени на дом за деца. Макар че правят редица покупки и за по-малко от 5 часа Миланови харчат едва 2 000лв., те през цялото време имат против да играят и харчат „чужди” пари. Това става повод за много конфликти, особено по отношение на оставени бакшиши. Семейство Миланови попадат и в списъка на семействата, които имат най-нестандартни желания и покупки – те посещават секс шоп и магазин за животни, а какво ще си купят от там ще стане ясно този вторник, 18 май.

Семейство Георгиеви не могат да се похвалят с подобна „оригиналност” на желанията. Това обаче не им пречи само до обяд да изхарчат близо 5 000лв, да се скарат поне три пъти и да разплачат децата.

В сряда, отново от 19.45 часа, две 5 – членни семейства, които разполагат с изключително скромни финансови възможности ще се изправят едно срещу друго. Семейство Петрови са от с. Пасарел (на снимката горе) и много често живеят на вересия. Те решават да изхарчат не повече от 3 000лв. като купят най-необходимото, за да може съпругът да изкарва парите на семейството, но най-важното – да се нахранят, защото отдавна не са яли нормална храна.

Семейство Александров – Стоянова живеят в гр. Земен. Те също залагат на най-необходимото, но намират начин да купят и неща, които носят удоволствие на членовете на семейството. Някои от покупките предизвикват остри спорове сред тях, но в крайна сметка всичко приключва с мир.

На финала, семейството, което спечели играта, ще направи благороден жест към своите конкуренти – а именно ще им подари една от направените от тях покупки.

Коментари (0)

Публикувано в на 17 май 2010 г.