Кой кой е в „Далас“ – новия сериал на bTV?

Младите продължават битката в новия „Далас” – от 3 юни, понеделник до четвъртък, 21.00 часа по bTV

Две десетилетия след като зрителите се срещнаха за последно със семейство Юинг, историята на емблематичния тексаски клан продължава от 3 юни, 21 часа по bTV. В премиерния епизод от новия сезон на култовата поредица „Далас”, заснет през 2012 г., всички се събират в ранчото Саутфорк за сватба.

Основни действащи лица на осиновеният син на Боби Юинг (Патрик Дъфи) – Кристофър Юинг (Джеси Меткалф) и неговата годеница Ребека Сътър (Джули Гонзало). Въпреки че поводът е радостен, стара семейна вражда се появява, когато нефтена сонда на Саутфорк предизвиква нефтен фонтан. Борбата за нефт и земя отново заплашва да раздели семейство Юинг, всеки ще има своя собствена цел.

Двайсет години по-късно емблематичните герои от „Далас” Джей Ар (Лари Хагман), Боби (Патрик Дъфи) и Сю Елън (Линда Грей) подновяват битката за власт, пари и любов. В новия сезон обаче главни действащи лица са младите им наследници Джон Рос (Джош Хендерсън) и Кристофър, заедно с техните момичета Елена Рамос (Джордана Брустър) и Ребека Сътър.

Зрителите на bTV могат да проследят вълнуващата ТВ драма от понеделник до четвъртък от 21.00 часа (с изключение на 5 и 12 юни, когато ще се излъчат финалните епизоди на „Столичани в повече” за сезон 5).

Продължението на „Далас” предизвиква огромен интерес в САЩ през 2012 г. За разлика от оригиналните серии, излъчвани в продължение на 13 години, настоящата история се развива много по-бързо и динамично.

Новият „Далас” вече не е теленовела – продукцията е заснета по стандартите на модерното кино и е разработена в жанра телевизионна драма. Освен това историята, създадена от Синтия Сидър и нейния екип, е и изключително актуална. Младите наследници на Юинг, освен, че обичат една и съща жена, влизат в битка за бъдещето на компанията. Докато синът на Джей Ар – Джон Рос – иска да запази статуквото и да печели от петролните находища, братовчед му Кристофър се стреми да замени изцяло петрола с алтернативни източници на енергия.

Персонажите в „Далас”:

Джей Ар Юинг (Лари Хагман)- скандален и хитър, Джей Ар Юнг се завръща в Саутфорк. След като прекарва няколко години в старчески дом, Джей Ар вече има нов план – да извоюва обратно това, което е негово по право и да се възстанови на власт като истинския наследник на Саутфорк.

Сю Елън Юинг (Линда Грей) – бившата съпруга на Джей Ар Юнг, Сю Елън е видяла всичко и е израснала с мъдростта за това. Тя отдавна не е познатата на всички алкохоличка, а е властна жена в Далас. Води успешни кампании за набиране на средства за различни каузи, както и за създаване на връзки с влиятелни тексасци. Нейният успех ще я доведе до възможността да се кандидатира за губернатор, с поддръжници на кампанията, които вече се редят на опашка да я подкрепят.

Боби Юинг (Патрик Дъфи) – по-младият, състрадателен брат на Джей Ар Юнг. Настоящ собственик на Саутфорк, Боби е твърдо решен да защити обещанието, което е направил пред майка си Мис Ели преди смъртта й: да не позволява на никого да извлича нефт от Саутфорк. Но с неговия племенник Джон Рос откриват нефт на места, на които не трябва. Да удържи на обещанието си ще се окаже много по-трудно, отколкото Боби някога е предполагал.

Ан Юинг (Бренда Стронг) – третата съпруга на Боби Юнг. След като тяхната обща приятелка Сю Елън ги запознава, Боби незабавно е поразен от тихата сила и красота на Ан. Те бързо се влюбват и се женят. Не след дълго се установяват в Саутфорк и започват да налагат пълен контрол върху ранчото.

Джон Рос Юинг (Джош Хендерсън) – амбициозният син на Джей Ар и Сю Елън Юнг. Решен е да достигне богатството на петролната индустрия и да докаже, че е способен да влезе в обувките на баща си. Средата, в която Джон Рос расте, непрекъснато подхранва очакванията му, че империята на Юнг един ден ще бъде негова.

Кристофър Юинг (Джеси Мекталф) – осиновеният син на Боби Юнг и първата му съпруга, Пам. Още от детството си Кристофър е напълно наясно, че не е роден син на Боби и че въпреки това е приет и обичан като истински член на семейството. Братовчед му Джон Рос обаче, с когото се конкурират непрекъснато, постоянно му напомня за това, като изтъква, че Кристофър не е „истински Юинг.“

Елена Рамос (Джордана Брустър) – дъщерята на готвачката Кармен, която израства заедно с Джон Рос и Кристофър Юинг. Тримата са близки приятели, но не след дълго Кристофър се влюбва в Елена и двамата стават гаджета и дори се сгодяват. Недоразумение проваля щастливото им бъдеще и Елена намира утеха в Джон Рос, който също е влюбен в нея през всичките тези години. Освен планове за любовта обаче Елена има амбиции да влезе в голямата игра – в бизнеса на Юинг Енерджис.

Ребека Сътър – красивата и интелигентна годеница на Кристофър Юинг, която се появява в живота му веднага след драматичната му раздяла с Елена. Ребека е изключително самостоятелна млада жена, загубила родителите си на ранна възраст. Израства сама заедно с брат си Томи. Срещата с Кристофър и последвалият годеж са най-важните събития в живота й. Кристофър обаче не знае, че годеницата му крие голяма тайна.

Томи Сътърбратът на Ребека, годеницата на Кристофър Юинг. Томи е много близък с Ребека и е винаги до нея в трудни моменти.

Коментари (0)

Публикувано в на 31 май 2013 г.