Кой какво постигна в „А група“? Гледай обзора на RING.BG

RING.BG излъчва специални футболни обзори

От понеделник, 24 май зрителите ще видят специалните обзорни предавания за всички отбори от А група на Българското футболно първенство

Всяка вечер от 20:00 часа в предаването „Специално” ще видите всичко по-интересно за всеки един отбор от А група от изминалия сезон. Водещите Йордан Георгиев и Петър Мисов са подготвили интересни гости, коментари, анализи и интервюта.

Първият обзор, който ще даде старта на поредицата в понеделник е на шампиона Литекс. Гост в студиото ще бъде досегашният треньор на  „оранжевите” Ангел Червенков.

Във вторник, 25 май е вторият обзор за отбора на Черноморец. Своето мнение относно изминалия сезон ще изкаже Красимир Балъков.

В сряда, 26 май е предаването с „Големите усти”, журналистите Жаклин Михайлов и Георги Атанасов, които дебатират всичко случващо се в родното първенство и по света.

В четвъртък, 27 май от 20:00 часа започва обзорът за ЦСКА. Гости в студиото и своите впечатления от изминалите мачове  ще изкажат досегашният старши треньор на „червените” Адалберт Зафиров и капитанът на ЦСКА Тодор Янчев.

В петъчния 28 май, зрителите на RING.BG ще могат да проследят обзора, подготвен за тима на Черно море. Гост в студиото ще бъде старши треньорът Велизар Попов.

През уикенда феновете на българския футбол също ще имат възможността да проследят проявите от изминалия вече сезон  на отборите Славия и Миньор (Перник).

В събота, 29 май е обзорът за тима от София, а в неделя този за Миньор, отново с начален час 20:00.

От 24 май специалните футболни обзори може да гледате всеки ден от седмицата от 20:00 часа, както и на www.ring.bg.

Коментари (0)

Публикувано в на 21 май 2010 г.