Кой е той? Той е новият видео хит на Лияна!

Лияна е гореща авантюристка в ново видео

Гледай „Кой е той“ онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=VOXmPhkbifE

Фолкзвездата на „Сънни мюзик“ Лияна отново провокира феновете с новия си видеоклип към песента „Кой е той“, чиято премиера бе на 8 май в ефира на Фен ТВ. Хитовата изпълнителка е подготвила за топлите летни дни, които предстоят, едно наистина горещо видео.

Мястото на действието в клипа е автомивка, насред почти пустинен пейзаж (каменната кариера в Кремиковци), в която среща си дават куп атрактивни персонажи. Като собственик на автомивката се изявява популярният актьор Николай Николаев, известен като бате Николай от “Захарно петле“. Най-колоритният участник, обаче, е малкият, но само на ръст актьор – Виктор, който въпреки комедийния си талант, в края на видеото изненадва всички с хулиганската си проява.

Самата Лияна е по-красива от всякога в ролята си на перфектната изкусителка. Тя така умело борави с женското си обаяние, че кара главния герой – моделът Крис, да загуби ума и дума в нейно присъствие. За съблазнителната визия на родната Лара Крофт в клипа заслуга имат гримьорът Мис Бони и коафьорът Жоро Петков. Режисьор на лентата отново е Николай Скерлев, а самата песен е дело на композитора Мартин Биолчев.

Снимки Николай Скерлев

Коментари (0)

Публикувано в на 11 май 2013 г.