Кой е Мариан от „Шоуто на Слави“? Един добър човек в „Търси се…“

Мариан Бачев извън комедийните роли и откровено за живота, тази събота в „Търси се…”

Актьорът от „Шоуто на Слави” – Мариан Бачев ще бъде гост в поредното издание на токшоуто „Търси се…” тази събота, 1 май, от 11:00 часа, по bTV. Какъв е извън комедийните образи, кои са драмите в живота му и най-важните хора – зрителите ще разберат това от един откровен разговор с актьора.

Първата изненада за Мариан ще са неговите колеги от „Шоуто на Слави” – Виктор Калев и Краси Радков.

С типичното си чувство за хумор те ще опишат първоначалните си впечатления от срещата със своя колега. „Мариан е изключително интелигентен актьор. Има страхотна дъщеря. Дай боже и нас да ни споходи това щастие”, ще си пожелаят двамата актьори. Виктор и Краси ще провокират Мариан да ги имитира и да се превъплъти в някои от техните образи в шоуто. „Много съм им благодарен, че ми помогнаха да се усъвършенствам пред камера”, ще сподели Мариан и ще покаже в „Търси се…” най-смешните етюди на двамата си колеги.

Много вълнуваща ще бъде срещата на актьора с неговата съпруга – Милена, и дъщеря му Александрина. „Познаваме се още от студенти, но любовта ни се случи, когато работехме в Шуменския театър. В началото не предполагах, че той ще е мъжът на живота ми и баща на детето ми, защото изглеждаше вятърничав”, спомня си Милена. След 4 години връзка двамата решават да живеят заедно, а от любовта им се ражда тяхната дъщеричка. Малката Александрина пък ще поздрави баща си с любимото му стихотворение за таткото.

В разкриването на истинския образ на Мариан ще се включат брат му Светослав и снаха му Елена. Семействата на двамата братя дълго време са живели в едно жилище и са споделяли заедно трудни и щастливи моменти. Той ще сподели колко трудно е преживял смъртта на баща им Мариан. Този спомен ще развълнува до сълзи актьора. „Знам, че баща ми няма да хареса сълзите ми, защото той изключително много се гордееше, че съм актьор”, ще сподели Мариан.

Зрителите ще научат и какъв е бил той като дете от майка му Валя Бачева. Оказва се, че родителите на Мариан искали той да стане инженер и да се занимава с математика. „Именно затова съм един от най-добрите математици сред актьорите”, ще се пошегува той. За да докаже това, той ще реши едно математическо уравнение, зададено от майка му.

За истинската му същност извън изкуството щрихи ще добавят проф. Надежда Сейкова, чийто клас в НАТФИЗ е завършил Мариан, и режисьорът Борис Панкин.

Водещите Меги и Нели ще изненадат актьора, като го срещнат в студиото с първия откривател на таланта му – Ники Априлов.

Коментари (0)

Публикувано в на 29 април 2010 г.