Коварна алергия превърна Ивана в дебелана

Медицината се предала, билкар спасил Ивана

Болест е превърнала Ивана в дебелана. Това споделя певицата на народа пред „Всеки ден“. 5 години тя се борила с издуването и килограмите. Билкар отървал мегазвездата от страшните мъки, доверява още тя.

Правила съм всички диети, които човек може да си представи, признава Ивана. Тя направо се отчаяла след пет години игра с килограмите ту надолу, ту нагоре. Лекарите я предупредили, че жестоките диети са на път съвсем да разнебитят здравето й, което в комбинация с нередовния начин на живот щяло да разбие не само тялото, но и нервите на 40-годишната дама.

Издали й тежката диагноза. Алергия с труднопроизносимо име водела до неприемливото за всяка жена издуване. Предупредили Ивана, че дори изобщо да не яде, пак ще изглежда като дебелана, защото организмът й задържа течности.

Вярна на своя водолейски характер и вечното търсене на експерименти, звездата на фолка решила да не се оставя на отчайващите заключения на традиционната медицина. Приятелка я свързала с изключително вещ билкар, който направил на звездата специален курс на лечение.

Реших да се подложа на поредния експеримент – и ето, че се оказа супер успешен, не скрива широката си усмивка любимката на публиката.

Коментари (0)

Публикувано в на 3 август 2011 г.