Коцето: Тази Райна не е моята Райна! Райна: Това е Бръмбар гейт! с онлайн видео и снимки

Коцето: Тази Райна не е моята Райна! Райна: Това е Бръмбар гейт!

„Искам да помоля момичето, което пише от името на Райна, да спре! Тази Райна, която пише там, е остра към колеги, медии, хора. Моята Райна, с която живях 6 години, е добра, мила и сърдечна.“ – казва Константин по повод Фейсбук интрига с екс-любимото му пиле

Райна спретнала поредната интрига във „Фейсбук“, съобщава BLife. В личния си профил фолк певицата написала, че Константин я шпионирал чрез трети лица.

След интервю пред столично издание Райна написа в личния си профил:

„Аз усетих, че нещо не е наред, след като минути след интервюто ми се обади Коцето да ми показва с думите си, че знае къде съм била, какво съм отговаряла, на кого и прочие, явно не е било случайно и задаването на въпроси, предимно за него. Но както и да е… За пореден път се убедих, че трябва да играеш мръсно, за да не си слагаш на сърце всички мръсотии, които ти поднася реалността“.

Когато потърсихме Коцето за коментар, той остана доста учуден от случващото се, пише Монитор.

„Изненадан съм от това, което чувам. С Райна сме в прекрасни отношения и не знам какво я е накарало да напише тези думи. Да, наистина се чухме въпросния ден. Доста преди интервюто си говорихме около половин час и на мен ми падна батерията. По-късно тя ми звънна и ми каза, че е била на интервю и аз се пошегувах, че пак за мен са я питали, пък и не ме интересува. Тя ми разказа за въпросите и аз се съгласих с нея. Няма откъде аз да знам какво са я питали“, обясни изпълнителят на „Кажи ми“.

Относно жлъчните писаници на Пилето във „Фейсбук“, Коцето отсече:

„Искам да помоля момичето, което пише от името на Райна, да спре! Тази Райна, която пише там, е остра към колеги, медии, хора. Моята Райна, с която живях 6 години, е добра, мила и сърдечна.“

Райна изказа дълбокото си възмущение от интерпретацията на фактите. С главни букви, значещи „крясък“, тя обяснява в социалната мрежа:

БРЪМБАР ГЕЙТ
от Raina Terziiska на 07 септември 2011 г. в 14:37

СКЪПИ ЖУРНАЛИСТИ,КОИТО САМО ЧАКАТЕ НЕЩО СОЛЕНО,НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ,ЧЕ ОТ МЕН ПОЛЗА НЯМАТЕ,НЯМА ДА ВИ ПАДНА НА НИВОТО…КАКВОТО ИСКАМ ДА СПОДЕЛЯ ЩЕ ГО НАПРАВЯ ТУК С ПРИЯТЕЛИТЕ МИ,А НЕ ЧРЕЗ ВАС,ТЕЗИ КОИТО СИ СВАЛЯТЕ СТАТУСИ ОТ ТУК И ИНТЕРПРЕТИРАТЕ ДУМИТЕ МИ,КАКТО ВИ Е УДАЧНО,А ПОСЛЕ ИСКАТЕ КОМЕНТАРА НА ХОРА,КОИТО НЕ СА ЧАСТ ОТ ЖИВОТА МИ….НЯМА ДА МЪЛЧА,ДОКАТО СИ ПРОДАВАТЕ ГНУСНИТЕ ИСТОРИИ,СВАЛЯЙТЕ СТАТУСИТЕ МИ ,КОЛКОТО ИСКАТЕ,ТОВА ПОКАЗВА КАКВО ВИ Е НИВОТО..ТОВА СЪМ АЗ,СТОЯ ЗАД ДУМИТЕ СИ И НЕ МИ ПУКА,ЧЕ НЯКОЙ НЕ ПРИЕМА ИСТИНАТА,ОБИКНОВЕНО Е ТАКА,КОГАТО Е НЕУДОБНА.НЕ МИ СЕ ОБАЖДАЙТЕ ЗА КОМЕНТАР,НЯМА ДА ГО ПОЛУЧИТЕ! ПИТАЙТЕ ОНЗИ,КОЙТО ЗНАЕ ВСИЧКО !АЗ ЗАМИНАВАМ НА ПОЧИВКА,ЧЕ ОПИТИТЕ ВИ ЗА ПРАВЕНЕ НА “НОВИНА“ МЕ УМОРИХА:)))

Коментари (0)

Публикувано в на 8 септември 2011 г.