Коцето от Домашен арест кръшка с класната? Видео!

Коцето се явява на матура в „Домашен арест” по bTV

В петък, 26 октомври, от 20:00 часа в „Домашен арест” ще настъпи моментът на истината – ще вземе ли най-после Коцето диплома за завършено образование или не?

От доста време Коцето ходи на вечерно училище, мотивиран от красивата си класна и от желанието си да угоди на Анастасия. Райчо започва да изнудва Коцето да го запознае с Класната. Известно време Коцето умело избягва ударите на Райчо, който, изнервен от положението, веднага заформя интрига и праща Анастасия в класната стая. Естествено тя влиза в най-неподходящия момент. Ще се справи ли главата на семейството с настъпилата драма, ще успее ли да вземе диплома и как ще реагира мама Еми, зрителите на bTV ще разберат до часове.

Гледай видео запис от епизода онлайн

Ситуацията в семейството на Коцето и Сиси продължава да ескалира и се стига да там, че Анастасия поставя ултиматум на Коцето – ако издържи седмица без да направи някоя простотия, дори най-дребната – ще продължи да живее под един покрив с нея и да се нарича неин съпруг. Коцето няма избор, освен да се докаже. Наема за свой гуру Капитана, защото явно съзнава, че не може да се опази сам. Резултатът е задоволителен, Коцето е на път да спечели облога с Анастасия, но разбира се дъни в последния момент. Ще се запазили семейното спокойствие зрителите ще разберат на 26 октомври.

Гледай видео запис от епизода онлайн

Гледай видео анонс онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 26 октомври 2012 г.