„Котето“ на Ваня се продава за лев при Иван и Андрей (+видео)

„Господине, дай ми лев, да погалиш котето ми с кеф!”

Певците разкриха първоначалната версия на популярния хит за „котето любовно”

На 29 март (вторник) студиото на вечерното шоу завладя най-новият дует в поп-фолка – DJ Дамян и фолк певицата Ваня. Освен че се изявяват заедно на сцената, Ваня и Дамян са двойка и в живота от 2 години, въпреки че се познават от цели 7. Ваня харесва в половинката си неговата непринуденост, чувство за хумор и това, че не се опитва на всяка цена да се прави на много голям мъж, което е присъщо за комплексираните господа, според певицата.

Това, че Дамян е известен плейбой, не притеснява Ваня, а по-скоро е предизвикателство за нея да се докаже като жена. Палавият диджей пък сподели, че двамата въобще не си доскучават. „Тя си е до мен през цялото време! Аз прецених, че е време вече да си седна на дупето!” – откровен бе Дамян.

Диджеят отрече да се е развел с бившата си съпруга заради Ваня.

Изпълнителката на „Котето” ревнувала половинката си в рамките на нормалното и съвсем деликатно с „мъдра ревност”, тъй като го познава доста добре.

Относно съвместния им проект, Дамян разкри, че двамата са помогнали само за текста на припева, който възникнал съвсем спонтанно в разговор помежду им. Атрактивният дует призна, че в началото припевът имал и по-брутален вариант:

„Господине, дай ми лев

да погалиш котето ми с кеф!”.

Дамян се пошегува, че очаква от софийската зоологическа градина да му предложат да им направи химна.

Варненският купонджия сподели, че преди „Котето” направили дуетна песен с нормален текст, но никой не ги забелязал. Ето защо диджеят предложил на любимата си да направят нещо брутално, което да се забележи и да се плюе, което е формулата на успеха, според него.

Всъщност идеята за хита „Котето” му хрумнала веднъж, когато се прибрал след работа и хванал сутрешния блок на Нова ТВ. Там Витомир Саръиванов бил поканил двама депутати от ДПС, които спорели за основаването на партията. Тогава единият от събеседниците казал следното за трети техен съмишленик: „Когато ние основавахме ДПС, той стоеше и галеше котето на учителката Пепа!”. Така активистите на ДПС станали основатели и на „котето любовно”. „След като депутат от ДПС може да си го позволи, защо и ние да не можем?” – така Ваня коментира хитовата им хрумка.

Анализирайки текста на „Котето”, водещите и гостите им достигнаха до извода, че репликите в песента не са невъзпитани. Точно обратното – стимулират младите хора да бъдат по-сериозни, а не лентяи, защото само сериозни господа могат да галят „котето любовно”.

За финал DJ Дамян и Ваня разтърсиха зрителите на „Шоуто на Иван и Андрей” с изпълнението на мега хита си „Котето”.

„Шоуто на Иван и Андрей” – всяка делнична вечер от 22:00 часа по Нова телевизия!

Снимка: Явор Иванов

Dj Дамян и Ваня в шоуто на Иван и Андрей Част1

Dj Дамян и Ваня в шоуто на Иван и Андрей Част2

Коментари (0)

Публикувано в на 30 март 2011 г.