Кости сезон 11 от bTV Action

Премиерен 11-и сезон на „Кости“ по bTV Action

Новите епизоди започват на 7 декември и ще се излъчват всеки делничен ден в 19:00 ч.

Често се случва реалността на героите в един сериал да е напълно обратна на реалността в истинския живот на актьорите. Този парадокс присъства неотлъчно от началото до самия край на „Кости“, който започва на 7 декември по bTV Action и ще се излъчва всеки делничен ден в 19:00 ч.

В новите епизоди Ерик Милеган в ролята на Зак Ади играе студент в университет. Според сериала той е по-млад от останалите си колеги и учители. Извън вселената на „Кости”, Ерик Милеган е по-възрастен от партниращият му актьор Т. Дж. Тайн с една година. С 2 години по-възрастен е от Емили Дешанел в ролята на Темперънс Бренън, неговата учителка в сериала, и 4 години по-голям от Михаела Конлин в ролята на Анжела Монтенегро.

В „Кости” Темперънс Бренън е антроположка, която пише за Кати Райкс в свободното си време. В истинския живот Кати Райкс пък е антроположка, която пише за героинята си Темперънс Бренан. Кати Райкс е една от 82-та криминални антрополози, сертифицирани от Американския съвет на съдебна антропология. В средата на 90-те години започва да пише криминална литература, първият трилър „Отдавна мъртви“ от поредицата „Темперънс Бренан-Кости“ излиза през 1997 г. и става бестселър. По него е създаден сериала „Кости“.

В началото, след като продуцентите запознават известния създател на сериали Хан Хансън със своята идея за сериал относно убийства и разкриване на престъпления, той се чувства, че тази идея няма да е успешна. По-късно обаче решава, че за да е успешен сериалът, трябва да включва елементи, които отсъстват в другите подобни сериали. Така се ражда идеята за „Ангелатора”. Това е машина, която е имала за цел да прожектира чрез холограма случилото се на жертвата. Досега в никой сериал не е било използвано подобно средство и за това „Ангелатора” е смятан за един от основните елементи довели до успеха на „Кости”.

Дейвид Бореаназ (Сийли Бут) е бил първият актьор, дошъл на прослушванията за „Кости”. Както се очаквало, той се представил блестящо, но поради липса на мотивация бил отхвърлен. След като приключили с кастингите, продуцентите опитали отново да се срещнат с Дейвид и този път го одобрили. Не съжаляват за избора си и до днес.

Партньорката му Емили Дешанел се явила на кастинга, след като била препоръчана на продуцентите от Джери Брукхаймер. Това, което впечатлило Хан Харт в нея, е че след като била изправена пред Дейвид Бореаназ в ролята на Сийли Бут, той трябвало да ѝ се противопостави като направи крачка напред към нея и заставайки на минимално разстояние от актрисата. Вместо да отстъпи назад, Емили направила на свой ред крачка напред. Хан Харт отбелязал, че 90 процента от актрисите биха направили точно обратното и за това избрал именно нея да влезе под кожата на Темперънс Бренън.

В 11-и сезон отново ще видим Патриша Белчър в ролята Карълайн Джулиан. Това е единствената гост звезда, която се е появявал във всеки сезон на „Кости” досега.

Гледай онлайн

Снимки от сезона –
Кости 11

Коментари (1)

Публикувано в на 29 ноември 2017 г.