„Космос“ – новият вълшебен хит на Елица и Стунджи! с онлайн видео и снимки

„Космос“ – новият вълшебен хит на Елица и Стунджи!

Елица Тодорова и Стоян Янкулов преставиха “КОСМОС” на летището сред редица приятели

Mузиката и текста на песента КОСМОС/Току така са на Елица и Стоян – с характерните за тях етноджаз елементи, барабани и със специфични срички, измислени от дуета.

За снимките Елица поръчва от Хонг Конг два меча – червен и син цвят, прототипи на лазерните мечове, които са познати от популярната сага “Междузвездни войни”.

Мечовете са от специална лимитирана серия, която вече е изчерпана и е създадена специално за почитателите на фантастичната тематика.

В КОСМОС дуетът свири не с палки от дърво а със самите лазерни мечове върху барабаните.

Екипът на ежисьора Васил Стефанов изработи специално за снимките декор, който наподобява космически кораб. Част от артистичната обстановка е и табло и игра с пулове, които се задвижват от вътрешната сила на музикантите.

Докато пее, Елица е завързана и се върти на специален екстремен уред “Спейс тренажор”, който тренира вестибуларния апарат. Орбитронът е уред, на който тренират космонавтите непосредствено преди излитане в космоса.

Видеоклипът е осъществен с любезното съдействие на бизнес дамата Лили Червенякова. Премиерата за България бе вчера, 21.10., с нестандартно и оригинално представяне на Летище София – Терминал 2. Ексклузивно клипът ще се върти по MAD TV .

Събитието уважиха Лили Червенякова, Арабел Караян, режисьорът Васил Стефанов, Руши Видинлиев, Таня Илиева, Дичо, Марияна Попова, Астор, журналисти и приятели нa дуета.

Специален гост: Мирослав Иванов, китара
Режисьор: Васил Стефанов
Дизайн облекла: Demobaza
Продуцент: Drumboy records
Със съдействието на: Лили Червенякова, Летище София, SNIKERS и MAD TV

Гледай клипа тук: http://uk.youtube.com/watch?v=PMQl9HoPCHc

Коментари (4)

Публикувано в на 24 октомври 2008 г.