Кошмарен финал на „Къде е Маги?“ по bTV с онлайн видео и снимки

Кошмарен финал на „Къде е Маги?“ по bTV

Кърваво отмъщение и разкриване на дълго чаканата истина в последните епизоди на „Къде е Маги?”, тази неделя от 22.30 часа по bTV

Катерина Андонова е убила племенницата си Маги. Това все още недоказано предположение на полицай Чернев ще накара топ ченгето да не се поддаде на натиск и да продължи да разследва случая „Маги Табакова”. И докато Катя продължава да се изплъзва като змия, Чернев не спира да търси нови доказателства с помощта на Павлова и въпреки нарежданията на прокурор Маринска.

Това, което Чернев не може да получи, се оказва най-големият кошмар на Бранко. По време на свиждане той разбира цялата истина, мълчаливо призната от съпругата му. Какъв избор ще направи Бранко, на чия страна ще застане той – на Катя и семейството си или на справедливостта и ще има ли заслужено възмездие, зрителите на bTV ще разберат в последните два епизода на сериала „Къде е Маги?” тази неделя, 24 февруари.

Драматичната развръзка в отношенията между Бранко и Катерина ще се отрази най-тежко на двете им деца – Яна и Георги. Те ще бъдат оставени на произвола на съдбата и социалните служби, но една нежна ръка ще ги спаси от този кошмар. Чия ще бъде тя и как ще приеме Катерина помощ от човек, когото не обича и когото преди време се опита да съсипе, зрителите ще видят тази неделя по bTV.

Край в отношенията е на път да настъпи и между членовете на другите две семейства. След мръсните номера на Юлия и Дими, Ива прекъсва отношенията си с Косьо. Сърцатият хирург плаща не само за своята добрина и любов към съпругата си, но е на път да загуби и ръцете си, след като се опитва да спаси сина си и да изплати дълговете му. Ще успее ли Юлия да раздели семейство Илиеви, какво ще се случи с Дими и ще открие ли той верния път, зрителите ще видят в последните два епизода на сериала.

Най-трудна ще се окаже ситуацията за Вяра, Радо и Чернев, чиито истории се заплетоха в драматичен любовния триъгълник. Каква ще е развръзката за вече самостоятелната и еманципирана Вяра, изгубилия себе си Радо и безпътния до този момент Чернев ще стане ясно на 24 февруари от 22.30 часа по bTV.

Гледай видео запис от епизод 50 онлайн
Гледай видео запис от епизод 51 онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 23 февруари 2013 г.