Кошлуков поставя тежки социални въпроси в „Уикенд с TV7“

„УИКЕНД С ТВ7” по ТВ7 на 30 и 31 октомври, 09:30 часа:

Събота

Тази събота в предаването „УИКЕНД С ТВ7” с водещ Емил Кошлуков, ще започнем дискусия за бъдещето на професионалните пенсионни фондове. В дебат по темата ще влязат лидерът на КНСБ Пламен Димитров, защитник на тезата, че държавата трябва да управлява парите за пенсии, създателят на пенсионния модел и министър от кабинета  „Костов“ – Иван Нейков и икономистът, който знае каква е алтернативата в пенсионната система – Георги Ангелов.

В рубриката „Светът“ журналистът Иво Иванов ще коментира труден ли е пътят на Сърбия към членство в ЕС и готова ли е Европа да си затвори отново очите.

В „Културен сблъсък“ ще влязат Ива Николова и Боян Расате за това еднакви ли са всички деца и могат ли българи и роми да учат заедно.

Любен Дилов-син ще представи новата си книга „Фейсбуки“.

Неделя

В „УИКЕНД С ТВ7” в неделя журналистите Веселин Стойнев и Галина Стоянова и политологът Илия Марков ще влязат в дискусия относно публичния образ на правителството, защо пада доверието и ще устои ли кабинета  „Борисов“ на атаките.

В това издание ще видите и какво каза Стоян Мавродиев за „УИКЕНД С ТВ7” в първото си телевизионно интервю, след като бе избран за председател на Комисията по финансов надзор.

В пряк сблъсък ще влязат общинските съветници Владимир Каролев от НДСВ и Николай Стойнев от ГЕРБ относно скандалите около назначенията в „Топлофикация“-София.

Коментари (0)

Публикувано в на 29 октомври 2010 г.