Корупция и рекет в НАП – Господари на ефира

„Господари на ефира” със скандален репортаж разкриващ рекетьорски практики от страна на НАП

От 9.03. „Господари на ефира” стартираха поредица от репортажи, разкриващи корупционните практики на организирана банда, с център НАП, която рекетира бизнеса.

От месеци екипът на предаването работи по разкриването на крупна схема за рекет и изнудване на бизнеса, в която са замесени бивши и настоящи служители на Националната агенция по приходите.

В петък „Господари на ефира” излъчи разказа на бизнесмен, който многократно е изнудван да дава рушвети, за да си осигури „спокойна” работна среда. Пред камерите на екипа той разказа за тормоза и изнудването, на които е подложен от държавен служител на висок пост в НАП.

Екипът на „Господарите” разполага със скандални кадри, които разкриват цялата рекетьорска схема. Поредният пример, затова, че е мит твърдението, че в България няма корупция! Дали пък това не е една от причините големите инвеститори да странят от държавата ни?!

Не пропускайте да научите повече подробности за корупционните практики, на които е подложен бизнесът, понеделник вечер от 23:00ч., по NOVA.

Гледай видео запис онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 13 март 2018 г.