Концертът на C-Block в София във видео и снимки с онлайн видео и снимки

Концертът на C-Block в София във видео и снимки

 „C-Block” застават ексклузивно пред камерата на „Club News

Ексклузивно интервю с култовата немска група C-Block ще видят зрителите в “Club News” този вторник, 03 юли, от 11.25 ч.

Изпълнителите на хита “Time is tickin’ away” застанаха единствено пред камерата на светското предаване, за да разкажат какво ги доведе за трети път в България и какво шоу поднесоха на родните меломани.

Във вторник “Club News” ще разкрие любопитни кадри от посрещането на C-Block преди концерта, ще надникне в лъскавата бяла лимузина на бандата и ще разбере какво правиха известните музиканти броени минути преди да се качат на сцената.

Гледай видео запис от предаването онлайн

C-block забиха в клуб Tequilla

На 28.06.2012 пред клуб  Tequilla  нямаше място от желаещи да бъдат на специалното изпълнение на незабравимите Cblock.

Jeanine и Rob бяха посрещнати от домакините на випа на летище София и имаха специален комплимент – лимузина, в която ги очакваха охладено шампанско и всички лакомства, поръчани по райдър.

По време на саундчека те раздадоха много автографи и се снимаха с всички фенове и организаторите от клуб Tequilla и The Mall.

В 01:00ч. започна един от най-силните им концерти, а в паузите двамата изпълнители споделиха, че от всичките им идвания в България това е било най-доброто им парти и публика в най-страхотния клуб.

Любимците на няколко поколения обещаха да се върнат отново, след което Jeanine се оттегли да почива, а Rob остана да купонясва до 04:00 ч. с всички фенове.

Партито уважиха и някои ВИП личности – топ моделът Юлия Юревич, Зара,която беше в компанията на Мел от Биг Брадър и адвокат Иво Велчевски, собственикът на Флоримонт Експо Паскал Дойчев, продуцентът Джуди Халваджян в компанията на млада дама,собствениците на Карфур и пица Виктория, издателката на сп.Мистър Биг Ваня Ханджиева и много други.

Виж видео от партито във Варна:

Коментари (0)

Публикувано в на 3 юли 2012 г.