Концерт с Орлин Павлов на 8 март

Орлин Павлов събира лайв банда по повод 8 март

Sofia Live Club ще е домакин на празничния концерт

На 8-ми март, четвъртък, от 22 часа Орлин Павлов излиза на сцената на Sofia Live Club за един чувствен и празничен концерт. Любимецът на малки и големи ще представи най-доброто от репертоара си, в колаборация с лайв банда, която певецът и актьор събира за случая.

Осми март – един специален ден, когато жените са по-усмихнати, по-красиви и по-загадъчни. Ароматни лалета, зюмбюли и кокичета, обгръщат деня и даряват настроение, а музиката им акомпанира . Подари си вечер, която ще се заслужава!

В последния месец все по-често се радваме на Орлин и от малкия екран. След участието му във филма на Ники Илиев – „ Нокаут“, сега музикантът играе главна роля в сериала на BTV – „Скъпи наследници“.

В началото на януари чухме и последното парче на Павлов „ Funny side of me”. Във видеото Орлин си партнира със Саня Борисова-Илиева, Башар Рахал, Диана Любенова, Георги Стайков, Ралица Методиева и Александра Богданска.

На най-женския празник SOFIA LIVE CLUB предоставя възможността да видим и чуем чаровника на една ръка разстояние. Любов и музика ще ни понесат „с едно крило“, за да се принесем в цветния свят на творците, а именно: Орлин Павлов – вокал, Петко Дреников – китара, Милен Кукошаров – пиано, Васил Вутев – барабани и Мартин Ташев – тромпет и вокал. Музикалният сет от известни и любими мелодии ще бъде поверен в ръцете на DJ Stephane Love.

Билети в мрежата на EVENTIM и партньорските каси на цена 15 лева. На място в деня на концерта ще са 20 лева.

Коментари (0)

Публикувано в на 8 февруари 2018 г.