Концерт Планета ТВ в Арена Армеец на Нова година от bTV

Може би с най-голям интерес от почитателите на модерния фолк, в празничната телевизионна програма за Коледа и Нова година, се очаква концертът “14 години телевизия “Планета”, събрал близо 10 000 зрители в зала “Арена Армеец” на 1 декември 2015 г.

Вълненията са големи, защото досега за това шоу само се говореше, гостите в залата разменяха помежду си снимки от събитието, а тези, които не успяха да бъдат част от него, тръпнат в очакване какво се е случило в зала “Арена Армеец”.

Както вече обявихме, концертът “14 години телевизия “Планета” включваше два спектакъла. Единият бе с много шоу, балетни формации и актуални хитове, и неговата телевизионна премиера ще бъде в нощта на Коледа – 25 декември.

В него ще видим Яница, Райна, Борис Дали, Роксана, Татяна, Теди Александрова, Ваня, Устата, Емануела, Кали, Константин, Емилия, Фики, Галин, Малина. Трио Сопрано и Ивана дадоха началото на този бляскав спектакъл с песента “Облаче ле, бяло”, а младата надежда на поп-фолка – Джулия се осмели и представи съвсем нова песен в репертоара си – баладата “Ще се върна”.

Втората част на мега концерта “14 години телевизия “Планета”, в която заедно с “Дани Милев бенд” звездите на музикална компания “Пайнер” представиха най-големите хитове от последните няколко години, ще бъде в основата на празничната Новогодишна нощ по “Планета” и “Планета HD” на 31 декември. Близо 3 часа ще бъдем подвластни на стойностна музика и професионализъм, на емоции и спектакъл, който дълго ще се помни. А тези, които искат отново да се насладят на шоуто, могат да го гледат още веднъж в първите минути на Новата 2016 година в програмата на bTV и bTV HD.

Коментари (1)

Публикувано в на 25 декември 2015 г.