Концерт на Боб Синклер в Банско – (почти) безплатно!

Световно известният DJ Боб Синклер ще представи последния си албум Disco Crash не къде да е, а в Банско, на 31 март.

Шоуто ще започне в 11 ч. на „Бъндеришка поляна“, входът ще е свободен с билет или лифт карта. Подгряването е поверено на Peyton & DJ Annemiek (Ibiza), DJ Matrixsoul & DJ Sprite.

Боб Синклер всъщност е псевдоним на Кристоф ле Фриан. 43-годишният скандален френски DJ се е вдъхновил от филм с Жан Пол Белмондо, когато измислял сценичното си име преди двайсетина години. Оттогава той не е спирал да е номер едно.

Не е спрял и да се движи – между Лос Анжелис, Маями, Ибиса, Лондон и Париж! Как го прави? Спортува и никога не е докосвал наркотици. Влюбва се. Обича живота, както и квартала си в Париж – Льо Маре, по думите му – артистичен и бохемски, пълен с история и изкуство. Tой е човекът, създал Love Generation и World Hold On, възродил Tik Tok, Rock This Party, Sound of Freedom.

DJ Боб Синклер идва в България по покана на ски курорта Банско и „Юлен“ АД, а посещението му е част от турнето, с което рекламира последния си албум Disco Crash.

През април на скандалния DJ му предстои издаване на нов трак – Paris by Night! Ето как той представя новото си произведение: „Това е истински забавна компилация, с абсолютно неустоими хитове – Grupie, Far l’amore и др. Аз обичам да прескачам в различни стилове, затова непрекъснато търся нови сътрудничества, нов звук. Винаги съм търсел новите имена, работя както с утвърдени изпълнители, така и с изгряващи звезди. Вярвам, че те са талантите на утрешния ден и съм представил няколко от тях в Paris by Night“.

Проектът е както завръщане към традицията, така и много авангарден по своему. Вдъхновен е от руски, джаз и латино мелодии.

„Paris by Night включва голямо разнообразие от звуци. Този проект звучи в традицията на кабарето и бурлеската – един клоунски свят, който съм комбинирал с ди-джейска музика“, уточнява диджеят.

Новият опус несъмнено ще постигне успеха на предходните. Боб Синклер никога не ни е разочаровал. А сега ни прави комплимента да сме първи – дни преди световната премиера на Paris by Night Синклер ще „свири“ над Банско. Освен да зарадва меломаните с музиката си, се очаква и разбивачът на женски сърца да се спусне със ски и по пистите във водещия български зимен курорт.

Инфо: Агенция Стандарт нюз

Коментари (0)

Публикувано в на 21 март 2013 г.