Концерт Лили Иванова на плажа в Бургас – онлайн билети по 25 лева

Централният плаж на Бургас ще стане арена на мегаспектакъл на примата на българската музика Лили Иванова. Сцената ще бъде изградена на самия плаж до морето, а шоуто е насрочено за 6 август.

Освен незабравими емоции, то обещава впечатляващи светлинни и пиротехнически ефекти, и качествен звук. Романтичната атмосфера на морския бряг ще бъде допълнена от най-големите хитове на звездата на родната музика.

Лили Иванова и музикантите Ангел Дюлгеров (китари, цигулка), Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон), Веселин Веселинов-Еко (бас китара, контра бас), Орлин Цветанов (цигулка), Росен Ватев (ударни) и вокално трио ЛаТиДа ще излязат на сцената, изградена на брега на морето. Организаторите от Община Бургас и „Ендевър Груп“ са поели амбициозната задача да изградят специален спектакъл със светлини и мултимедиа за всички зрители на концерта. Това е третият концерт на Лили Иванова, продуциран от екипа от „Ендевър Груп“ след концерта й на плажа в Hacienda Beach-Лозенец и „Любов в Операта“ на сцената на Софийска опера.

Началото на концерта ще бъде в 22.00 часа, а билетите вече се продават в мрежата на eventim.bg. Линк билети.

Ден преди мегаконцерта на Лили – на 5 август, на сцената на Централния плаж в Бургас ще излезе една легенда в българската рок музика, която се завръща след четвърт век. Любимата на няколко поколения меломани група „Тангра“ се събира отново и ще забие край морето най-големите си хитове – „Нашият град“, „Любовта, без която не можем“, „Богатство“, „Жулиета“, „Оловният войник“, „Бъди, какъвто си“ и др.

Любимите парчета ще бъдат с нови аранжименти, а освен тях публиката ще чуе и нови песни от групата.

След 25 години мълчание на сцената отново ще се качат Константин Марков, Станислав Сланев – Стенли и Йордан Ганчев, които са ядрото на формацията и двама гост-музиканти от „Гравити Ко“ Иво Чолаков /китара/ и Стефан Попов /ударни и перкусия/.

Двудневният фест се организира от предприемача Димитър Тодоранов и Община Бургас.

Коментари (0)

Публикувано в на 16 юни 2016 г.