Концерт Foreigner в Арена Армеец София – онлайн билети по 50 лева

Foreigner се събират в оригиналния си състав по повод 40 години на сцена

Рок величията FOREIGNER намекнаха, че е възможно да се съберат в оригиналния си състав за дългоочакваното си турне в Европа догодина. Звездите отбелязват 40-годишния си юбилей на сцената с мащабен тур, който ще премине и през София с разтърсващо шоу на 9 май в Арена Армеец.

Легендарните музиканти вече изнасят серия от суперуспешни и въздействащи концерти в Америка и в Канада, а гост-изпълнителите им са именно оригинални членове на бандата. Сред тях е и първият вокалист на групата Lou Gramm, който преди броени дни разкри в интервю, че “FOREIGNER обмислят идеята да се съберат всички заедно и за турнето през 2018 г.”

Какви вълнуващи изненади предстоят да се случат на сцената на най-голямата зала у нас на 9 май, тепърва ще разберем, но едно е сигурно – шоуто ще бъде гарантирано!

Рок събитието на 2018 г. е от 20:30 часа в Арена Армеец. Билетите за концерта на легендарните FOREIGNER са на цени от 50 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online. VIP пакети за събитието можете да закупите от bileti365.com.

Организатор e Moko Solution.

Линк онлайн билети

Коментари (0)

Публикувано в на 14 ноември 2017 г.