Константин за Надя: „Тя е млада, а аз съм жребец“!

Фолкпевецът Константин и новата му изгора Надя купонясват редовно в  Ориент 33

Дали не се отлага сватбата им?

При поредната си изява в популярния столичен фолк клуб Ориент 33,  изпълнителят дойде с половинката си Надя и компания от верни приятели, сред които бяха колегите му Соня Немска и Ерик.

От скоро Константин е неразделен с любимата си и тя го придружава при почти всички негови участия.  Любимо място за развлечение на двамата е  клуб Ориент 33 в Студенски град, където те могат да бъдат забелязани, дори и когато Коцето няма участия там.

Откакто медиите гръмнаха новината за предстоящата им сватба,  изпълнителят на „Черна роза”, избягва категорично да коментира темата. Дали пък не се отлага венчавката? Единственото, което Коцето сподели е, че не иска да афишира плановете си.

„Тъй като двамата с Надя сме суеверни, няма да ви казваме. Предстоят ни само хубави мигове! Ще разберете след няколко месеца.”

На въпроса дали половинката му не го ревнува от работата, на която той е изцяло отдаден и от жените, които и този път заради него бяха обсадили столичния клуб Ориент 33, чаровният певец е категоричен:

„Ако Надя реагира по-остро, че се прибирам късно или, че не й обръщам достатъчно внимание –  няма да сме заедно!”

Константин е доволен от това, че настоящата му любов не го ревнува и че се представя перфектно в леглото.

„Тя е млада, а аз съм жребец. Правим секс толкова често, колкото ни се иска! Разликата в годините няма значение. Надя харесва улегнали мъже, а пък аз съм младолик, така че всичко е наред!”

Коментари (12)

Публикувано в на 28 април 2010 г.