Константин в Къртицата, Иван заплашва с уволнение в ефир!

Емануела отново заподозряна за Къртица от зрителите

Константин влиза в Базата за седмица, Иван и Андрей ще пеят с него в нощен клуб

Изнервена обстановка в Базата, заплаха за уволнение в ефир!

Във вторник вечер зрителите на КЪРТИЦАТА направиха своя избор, като  заподозряха  Емануела за саботьор в Групата. След фолк певицата по вот на недоверие се наредиха Гибона и Жени Калканджиева, но в крайна сметка зрителите изпратиха на тест в четвъртък вечер Емануела. Срещу кого ще се бори тя предстои да разберем от вота на Групата. В Базата все по-категорично се оформя мнението, че Къртицата е Гибона.

Като гост в студиото на живото предаване нейният колега Константин се обзаложи с водещия Андрей,  че ще влезе в Базата, ако Иван и Андрей  пеят на негово участие. „Андрей, ти обещаваш, че отивате двамата с Иван да „повиете”, като хималайски мечки на мое участие, в замяна на това отивам да си взема бански, шнорхели и влизам в Къртицата за една седмица”, предложи Константин.

Много тежка и драматична  се оказа голямата битка в Арената, наречена „Ловци на камъни”. Само 400 грама не достигнаха на Участниците, за да спечелят Участниците играта и да съберат необходимите  220кг. камъни от дъното на блатото. В Групата се разразиха драматични скандали, но в крайна сметка Къртицата прибра 12 000 лева от бюджета на провалената битка.

Обстановката бе изкбючително изнервена, като отборът на „Къртицата” скочи срещу продукцията в лицето на Иван и Андрей – те твърдо отказаха да зачетата мисията за успешна.

Водещият Иван също бе крайно изнервен и дори заплаши човек от екипа с уволнение – в ефир! Очевидно подбуждан да зададе конкретен въпрос, чрез слушалка в ухото, Иван се изцепи на живо – „Така… Няма да задам този въпрос, затова престани да го повтаряш! Просто престани да повтаряш този въпрос, защото аз няма да го задам! Трети път ако ме накараш да ти го кажа това, ще ни бъде за последно!”.

В епизода на КЪРТИЦАТА в сряда Групата ще се изправи пред още едно изпитание, наречено „В мрежата на Къртицата“. В пещера близо до Карлуково те ще трябва да се катерят по огромна мрежа разположена на скали и да събират завързани по нея кърпи. Дали тази битка ще се окаже успешна или с нея Групата още веднъж ще увеличи бюджета на Къртицата?

Мъжете в Базата ще изпитат женския гняв на Емануела и Марияна, които решиха да разнообразят ежедневието си, като направят мамба на Тодор и Кирил. Дамите тихичко се промъкнаха в спалното помещение и намазаха спящите си жертви с мед. Отмъщението не спря дотук – Емануела лакира ноктите на Тодор, а Марияна открадна джапанките на Кирил.

Гледай видео запис от предаването във вторник онлайн – тук или тук
Гледай видео запис от предаването в сряда онлайн – тук или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 1 май 2013 г.