Константин става водещ по ТВ7, гостува Борис Дали!

Очаквайте празничните броеве на „Сблъсък“ и „Терминал 7“

СБЛЪСЪК – СЪБОТА И НЕДЕЛЯ, 8:00, TV7

В ранното утро на Велика събота въпросът „ЗАСЛУЖАВА ЛИ СИ ПОЧИВКАТА НА БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ?“ ще разтресе ефира. Председателят на Асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите Благой Рагин и музикантът Искрен Пецов ще се опитат да докажат, че по-хубаво от българското няма като се изправят срещу телевизионните водещи Силвия Драгоева и Валя Войкова. Въпросът е „Кой кого?“

Навръх Великден, в разгара на суетнята, сред аромата на домашни козунаци и пъстротата на великденската потребителска кошница, шоуто ще се опита да спечелим жените с провокацията „ТРЯБВА ЛИ ЖЕНАТА ДА ГОТВИ?“. Женският талант в кухнята ще издигнат в култ юристът Златина Хаджипанайотова и актьорът Цветомир Иванов. В подкрепа на женското свободно време ще апелират телевизионната водеща Жана и журналистът Владимир Береану.

Преди това ще се върнем в младините, като се срещнем с певеца Христо Кидиков.

СЪБУДЕТЕ СЕ ТОЧНО В 8:00 С TV7! НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!

ТЕРМИНАЛ 7 – СЪБОТА, 12:00, TV7

12:00 – СЪДЪТ ВЛИЗА с Миглена Ангелова, Искра Онцова и Дейвид

Тази събота предаването ще разгледа новото юридическо предизвикателство – „Пуснете ме да вляза“. Съпруг се опитва да си прибере документите от апартамент, заключен от тъщата. Съпругата пък е в Канада и няма как да помогне, но е дала пълномощно… Съдът влиза, но ще влезе ли жалбоподателят в имота?

Гледай видео запис от предаването онлайн

13:00 – ОТКРИЙ СЕБЕ СИ с Миглена Ангелова

Миглена Ангелова и консултантите ще помогнат на изгонената от „Къртицата“ – Миглена Каканашева да се научи да приема критика и да преодолее страха си от изоставяне. А малко преди 14 часа Миглена Ангелова и гостите й ще говорят по темата „Трактат за голямата и единствената“.

Гледай видео запис от предаването онлайн

ТЕРМИНАЛ 7 – НЕДЕЛЯ, 10:00, TV7

10:00 – ПУСНЕТЕ ВОДАТА с Любен Дилов – син

На Великден водещият на „Пуснете водата“ Любен Дилов – син ще чете ЕВАНГЕЛИЕ ПО КЪРТИЦАТА – на живо от Базата и от „Тайната вечеря с участниците“. Ще се проведе един дълбоко съдържателен разговор за предателството (или кой е Юда в Базата), за парите (или кой продаде другите за 30 сребърника), за 7-те смъртни гряха… Ще видите едно екзистенциално интервю с Деян-Икебаната за творчеството му и колегите в гилдията… И как се стига от „Обич за обич“ до „Съчки събирам“… На Великден – 10:00, TV7

Гледай видео запис от предаването онлайн

12:00 – ЖЕНИТЕ ГОВОРЯТ с Мая и Константин

Идолът на хиляди тийнейджърки – певецът Коцето тази неделя ще бъде водещ, заедно с Мая Савова в „Жените говорят“ – 12:00, TV7 . В най-шумното женско ток шоу „ЖЕНИТЕ ГОВОРЯТ“ навръх Великден най-обичаният народен певец Илия Луков ще ни зареди с красотата на песните си. Празненството ще продължи с чаровния Борис Дали и ослепителната Невена Цонева. Неповторимата Ваня Костова и синът й Боян ще споделят радостта от празника с нас!

Гледай видео запис от предаването онлайн

14:30 – ГРАД НА АНГЕЛИ с Ирина Тенчева

Тази седмица в „ГРАД НА АНГЕЛИ“ с Ирина Тенчева герой ще бъде футболната легенда Саша Симонович, който излиза от най-трудния период в живота си, когато започва да тренира малки деца!

Гледай видео запис от предаването онлайн

15:30 – ИГРИ НА СЪДБАТА с Диана Алексиева

В „ИГРИ НА СЪДБАТА“ с Диана Алексиева сириецът Алекс Омари и арабската пролет, или колко пъти можеш да срещнеш смъртта очи в очи.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 2 май 2013 г.