Константин кара жестоки коли, но живее под наем

Коцето яхна кола за 200 бона, но за жилище не му се дава

Кола за 200 бона яхна фолк идолът Константин. Той се обзаведе с чисто нов спортен модел „Нисан Джи Ти Ар“ с всевъзможни екстри. Говори се, че в гаража му имало още един от същия модел, само че се ползвал за служебни цели. За сметка на това къщата на певеца е под наем.

„Нека му е зле на Коцето!“, коментират любители на високите скорости, като разбраха каква кола кара. За разлика от доста свои колеги, които си падат по джиповете, певецът си избра спортен модел. Говори се, че едва не се потрошил на магистрала „Тракия“ с него, летейки с 300 километра в час. Златното момче на „Пайнер“ обаче отрича. „Само веднъж вдигнах 150 и щях да целуна мантинелата, оттогава спазвам всички ограничения“, твърди той.

Думите му бяха потвърдени от папараците на Николета Лозанова. В последното си „Поверително“ тя излъчи запис, на който ясно се вижда, че Константин е истински педант за правилата на пътя. После обаче се оказало, че зад него се движела полицейска кола.

Коцето явно много харесва автомобила си, защото го купил в цели два екземпляра. С единия се движел, когато е сам, а другия използвал за участия и за да води колеги. На жена си Надя пък обещал да подари скъпарски джип.

За разлика от колите обаче, той е скръндза, когато става въпрос за жилища. Вместо да си купи тузарски имот и да се шири в него като бей, предпочита да живее под наем. Само заради благоверната си се съгласил да се премести от ергенския апартамент в голяма и удобна къща в баровския софийски квартал Драгалевци. Но категорично отказвал да купи подобен имот. Предпочитал да брои пари на хазяите всеки месец, докато му омръзне и реши да смени адреса.

Гледай видео запис от предаването с колите на Константин онлайн

Инфо: VsekiDen.com

Коментари (0)

Публикувано в на 20 януари 2014 г.