Константин и Емануела в Биг Брадър ол старс

Бомбастичните 120 000 лева ще получи фолкпевецът Константин за участието си в предстоящото издание на „Биг брадър ол старс“, съобщава „България Днес“.

Новата порция ВИП-ове ще се съберат под един покрив другата седмица, като сред участниците има такива, което вече са били в къщата, но и напълно нови физиономии.

Коцето остана в историята като първия победител в родното издание на „ВИП брадър“ през 2006 г. Тогава той беше затворен заедно с бившата си приятелка – фолкпевицата Райна, която постоянно му крещеше и тормозеше, и зрителите започнаха да симпатизират на изпълнителя. Сега се е навил да се върне в предаването, но срещу много солиден хонорар. След дълги преговори продуцентите се съгласили да му броят 120 бона, а Коцето им гарантирал, че ще видят най-доброто от него – алкохолните запои, денонощните шеги и палавите намигвания към жените в къщата.

Въпреки че ще получи сериозната сума, Константин няма да се откаже от няколко благинки, които движат живота му – фолкпевецът ще продължи да ходи на участия, където ще припечелва допълнително, и ще се занимава с управлението на дискотеката си в Студентски град в столицата. Лично Митко Пайнера настоява подопечените му изпълнители да продължават да работят по време на престоя си в риалити шоуто.

В къщата ще се озове и Емануела, която също ще прибере солидна сума, за да се показва без грим и по гащи по телевизията.  Емануела също няма да спира с участията, като за нея ще има и още една привилегия – тя ще може да се вижда с малкия си син Димитър, с който буквално са неразделни.

Константин ще има много сериозна конкуренция за женското внимание в лицето на плейбоя Джино Бианкалана. Той също е сред сигурните участници, като дори се прибра от САЩ, за да може да се включи в предаването.

В предаването има всички шансове да видим женски бой, скубане на коси и тежки обвинения. Плеймейтките Светлана Василева и Моника Валериева ще влязат в челен сблъсък, след като в последните месеци отношенията им са много обтегнати. Преди години двете бяха врагини и се нападаха публично, но след участието им във „ВИП брадър“ станаха първи приятелки и заровиха томахавките. Плеймейтките купонясваха заедно и дори споделяха рождените си дни. Повторният крах настъпи, когато Светлана се загаджи с Християн Гущеров. Тогава Моника избра да застане на страната на бившата му жена Мария и открито започна да напада експриятелката. Светлана също не й остана длъжна и заяви, че това е край на приятелството между моделките.

В къщата ще е интересно и заради ловеца на бежанци Динко Вълев. За участието му в риалити формата се говори от седмици, но той индиректно го потвърди, пускайки видеоклипче от студиото, в което Алекс Сърчаджиева води дейли епизодите на шоуто. Динко също е ценител на хубавите жени и статутът му на вечен ерген ще го амбицира да „атакува“ красивите си съквартирантки.

Със сигурност в „Биг Брадър ол старс“ ще видим и фолкпевицата Дебора. Тя нашумя през последните месеци с признанията, че е била системно пребивана от приятеля. Изпълнителката е била изхвърляна на улицата и търпяла всевъзможни унижения, преди да се реши да сложи край на злополучната връзка. Дебора много тежко преживяла драмите и изпаднала в дълбока депресия. В къщата вероятно ще разкаже за проблемните месеци и как е успяла да се спаси от системния тормоз.

„Биг Брадър ол старс“ ще се проведе за пети път у нас, като очакванията са продължи около месец.

Инфо: Вестник България днес

Коментари (1)

Публикувано в на 9 ноември 2017 г.