„Конска кръв“ кипи във вените на Валентина Войкова от PRO.BG!

Валентина Войкова за „Великолепната шесторка”, Новините на PRO.BG и себе си – петък в „Денят е прекрасен” по bTV

Петък в студиото на „Денят е прекрасенВалентина Войкова, водещ на Новините на PRO.BG и участник във „Великолепната шесторка“ разкри любопитна информация за себе си специално за зрителите на предаването.

Преди това по повод на „Великолепната шесторкаВалентина каза, че целта на шоуто в никакъв случай не е да замести сериозната дискусия по проблема с изоставянето на деца в домове, а още един начин да се привлече общественото внимание към тази теми.

„Сериозната дискусия се провежда много активно в новините, актуалните предавания и предаванията като „Денят е прекрасен” в ефира на bTV и PRO.BG”, уточни тя. Валя също отбеляза, че не е важно кой дует ще спечели състезанието, а какъв ще бъде крайният резултат от кампанията.

Красивата новинарка също сподели щастието си, че е попаднала в екипа на Новините на PRO.BG, защото те отделят внимание и на проблемите на обикновения човек.

В „Денят е прекрасенВаля разкри още информация за себе си и за личния си живот. Оказа се, че журналистката е почитателка на конете, като е била и състезател, и треньор по езда. „Моят съпруг е човекът, в чиито критики се вслушвам най-много“, призна също Валя.

Цялото участие на Валентина Войкова можете да видите тук: http://www.btv.bg/shows/deniat-e-prekrasen/videos/video/

Коментари (2)

Публикувано в на 2 октомври 2010 г.